Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 19:06

Πιο αυστηρά μέτρα και έναρξη του πρωταθλήματος ζήτησε η "NOVA"

Γράφτηκε από τον

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, δέχθηκε στο γραφείο του τον διευθύνοντα σύμβουλο της "NOVA" κ. Πάνο Παπαδόπουλο και οι δυο τους συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τον διευθύνωντα σύμβουλο της "NOVA" κ. Πάνο Παπαδόπουλο.

Μια συνάντηση που είχε ζητήσει η "NOVA" να γίνει εδώ και μια εβδομάδα και με κύριο ζητούμενο την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος από πλευράς του συνδρομητικού καναλιού τόνισε στον υφυπουργό Αθλητισμού ότι η Super League συνεχίζει να τηρεί ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση για όλον τον κόσμο του ποδοσφαίρου, χωρίς να λαμβάνει το παραμικρό μέτρο για τη θωράκιση του αθλήματος και την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε επιστολή της προς τη Nova η Super League αναφέρει ότι «… δεν έχει καμία ευθύνη ή αρμοδιότητα…» και σχετικά με τα γεγονότα της Κυριακής 11 Μαρτίου ισχυρίζεται ότι «…ανέκαθεν δυστυχώς συμβαίνουν στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού (και όχι μόνο του ποδοσφαίρου)».


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Nova ζήτησε από τον κ. Βασιλειάδη να παρθούν αυστηρότερα μέτρα κατά των φαινομένων της βίας τα οποία, μεταξύ άλλων, έχουν απομακρύνει από τα γήπεδα τους υγιείς φιλάθλους καθώς και να σταματήσει, επιτέλους, το παιχνίδι της μετάθεσης ευθυνών από την Super League στην Αστυνομία.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της Nova κ. Πάνος Παπαδόπουλος μετέφερε στον κ. Βασιλειάδη την αναγκαιότητα να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα το συντομότερο δυνατό, καθώς η διακοπή του, επηρεάζει όλα τα έσοδα της αγοράς του ποδοσφαίρου και κατά συνέπεια και τα έσοδα της συνδρομητικής πλατφόρμας αλλά και των ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ