Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 20:19

Πήραν το κύπελλο Παλληξουριακός και Ολυμπιακός Γυθείου

Γράφτηκε από τον

Έγιναν σήμερα το απόγευμα οι τελικοί κυπέλλου σε Λακωνία και Κεφαλλονιά.

Στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης ο Ολυμπιακός Γυθείου, των Αχαγιωτών παικτών Λαμπρόπουλου, Καζαντζή, Λιβάνη, πήρε το κύπελλο νικώντας με 2-1 τον Ατρόμητο Συκιάς. Με σκόρερ του Ρασιά και Λυγνό το Γύθειο προηγήθηκε με 2-0 για να μειώσει ο Ατρόμητος.

Στο Ενωσιακό γήπεδο των Φαρακλάτων στην Κεφαλλονιά, ο Παλληξουριακός πήρε το αίμα του πίσω για τον χαμένο περσινό τελικό από τη Σάμη. Καρδιοχτύπησε πάντως αφού ο Α.Ο Πρόννοι πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Στάβερη και πήγε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Στο τέλος του ματς έσπασαν καρδιές. Ο έμπειρος Γεράσιμος Πολλάκης μπήκε αλλαγή στο Β’ ημίχρονο και με δύο γκολ που πέτυχε στο τέλος έφερε τούμπα το ματς χαρίζοντας το τρόπαιο στους Ληξουριώτες.

Πρόκριση στον τελικό για Αστέρα Αμαλιάδας 

Στην Ηλεία σήμερα έγινε ο επαναληπτικός ημιτελικός του κυπέλλου με τον Αστέρα Αμαλιάδας να νικά στην έδρα του με 2-0 τη Νίκη Τραγανού (1-1 στο πρώτο ματς) με δύο τέρματα του Σταθάτου. Στον τελικό η ομάδα της Αμαλιάδας, που το Σάββατο υποδέχεται την Καλαμάτα για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα παίξει με τον Ξενοφώντα Κρεστένων στις 28 Μαρτίου. 

Πηγή: thematch.gr