Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018 11:24

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με πολλές απουσίες σήμερα στην Αμαλιάδα με τον πρωτοπόρο Αστέρα

Γράφτηκε από τον

Προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής με την Καλαμάτα να έχει μπροστά της το θεωρητικά πιο δύσκολο ματς της σεζόν αφού σήμερα Σάββατο στις 3 μ.μ. θα φιλοξενηθεί από τον πρωτοπόρο Αστέρα Αμαλιάδας.

Το παιχνίδι δεν παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Μεσσηνιακή ομάδα, ωστόσο για τον Αστέρα είναι είναι επιτακτική. Η ομάδα της Αμαλιάδας είναι δύο βαθμούς μπροστά από τον Αστέρα Βλαχιώτη και θέλει δύο νίκες στα εναπομείναντα ματς για να πάρει τον τίτλο στον 5ο όμιλο.

Για την Καλαμάτα λοιπόν ο αγώνας έχει υψηλό συντελεστή δυσκολίας, την ώρα μάλιστα που η Καλαμάτα έχει αρκετά προβλήματα καθώς προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Ρονκάτο, Ερέκι, Γκασούκας, Ζαχαρόπουλος και Ζώτος που τέθηκαν εκτός μάχης. Η Μεσσηνιακή ομάδα θα πάει λοιπόν με μόλις 15 παίκτες στην Αμαλιάδα για το σημερινό ματς.

Αρνητικά σχόλια για την μη συμμετοχή στο Κύπελλο

Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα την Κυριακή 1 Απριλίου παίζοντας εκτός έδρας με το Λεωνίδιο για την τελευταία αγωνιστική.

Αυτό θα είναι και το τελευταίο ματς της σεζόν καθώς η ομάδα δεν δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ώστε να μην επιβαρυνθεί οικονομικά. Μια απόφαση που σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά από την πλειοψηφία των φίλων της ασπρόμαυρης ομάδας.

Σήμερα ο χορός

Σήμερα Σάββατο στις 9 μ.μ. το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο χορός της ομάδας της Καλαμάτας.

Η εκδήλωση θα γίνει στο κέντρο "Αρχόντισσα" στα Λαιϊκα.

Θα υπάρχει πλήρης γεύμα και μουσική όπως επίσης και νηστίσιμο πιάτο γι αυτούς που θα ενημερώσουν (τηλ. επικοινωνίας 6983 720 209).