Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 19:14

ΕΡΑΝΗ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-2: Απόδραση στο 96’ με Αργυρόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-2: Απόδραση στο 96’ με Αργυρόπουλο

 

Με γκολ του Κώστα Αργυρόπουλου στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανθουριακός νίκησε στα Φιλιατρά με 2-1 την Εράνη και παραμένει ζωντανός στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική.

Η ομάδα της Θουρίας απέχει 4 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Πάμισο και ενώ απομένουν 7 αγωνιστικές.

Στο προχθεσινό ματς η Εράνη προηγήθηκε στο 47’ με μακρινό σουτ του Αυγερινού Δημητρακόπουλου, αλλά η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, μιας και στο 49’ ο Γιώργος Μουλιάτος ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια ο Πανθουριακός είχε ευκαιρίες με τους Χελά, Μουλιάτο και η Εράνη με Βλαχόπουλο, Δημητρακόπουλο για να φθάσουμε στο δραματικό φινάλε.

Φωνές για τη διαιτησία

Ο Μουστάκας εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση στο 96’ και ο Αργυρόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Εράνη, ωστόσο, διαμαρτύρεται ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ υποστηρίζουν ότι δεν υπήρχε και φάουλ, από το οποίο προήλθε το γκολ.

Το ματς διαιτήτευσε ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Κασκάνη.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Οικονομόπουλος (85’ Στριμπάκος), Νικολακόπουλος, Μπουρδέκας, Χρονόπουλος, Αλεβίζος, Δημητρακόπουλος (86’ Φούντας), Πέππας, Παπαγεωργίου (88’ Σταματόπουλος), Βλαχόπουλος, Μπεγέτης.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Παντσιώτης, Τριανταφυλλάκης, Σεφεράσι (76’ Κουρούπης), Κλουβάτος, Μουστάκας, Αργυρόπουλος, Χελάς (93’ Δημητρακόπουλος), Μουλιάτος, Πανταζής (67’ Βυζάς), Μπιτσάνης.