Τρίτη, 27 Μάρτιος 2018 13:30

O Γκασούκας αποχαιρέτησε την “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον
O Γκασούκας αποχαιρέτησε την “Μαύρη Θύελλα”

Ο Χρήστος Γκασούκας ήρθε στην Καλαμάτα τον Ιανουάριο ως δανεικός από τον Παναιτωλικό και στο διάστημα που έμεινε στην ομάδα είχε θετική παρουσία, ενίσχυσε επιθετικά την ομάδα ενώ πέτυχε και 3 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο νεαρός φορ χθες αποχαιρέτησε την Μεσσηνιακή ομάδα. Τόνισε μάλιστα ότι φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις, ευχήθηκε στην ομάδα του να πετύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η δήλωση του:

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα τις Καλαμάτας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, και την τιμή Να παίξω με την φανέλα της Μαύρης Θύελλας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον καθένα ξεχωριστά για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και έχουμε. Για μένα δυστυχώς η χρονιά τελειώνει με άσχημο τρόπο αλλά είμαι χαρούμενος που κατάφερα να είμαι μέρος της Καλαμάτας και να γραφτεί το όνομα μου στην ιστορία της..Φεύγω με της καλύτερες αναμνήσεις και με ένα κύπελο.. Ευχαριστώ επίσης τον κύριο Τάκη Δρουγα που με έφερε στην ομάδα και μου έμαθε πολλά πράγματα και ποδοσφαιρικά και εκτός γηπέδου, είναι ένας άνθρωπος σημαία για την Καλαμάτα και όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει στην ομάδα σαν παίχτης και τώρα πλέον συνεχίζει σαν προπονητής..

Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γιατί απ την πρώτη μέρα με αγκάλιασαν, και με έκαναν να νιώσω σαν να ήμουν χρόνια στην ομάδα..

Ευχαριστώ και τον κόσμο επίσης γιατί ήταν πάντα δίπλα μου..

Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους τις την νέα χρονιά.. Και γρήγορα στα μεγάλα σαλόνια..

Εις το επανιδειν”.