Τρίτη, 27 Μάρτιος 2018 16:44

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-0: Επέστρεψε στις νίκες

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-0: Επέστρεψε στις νίκες

 

Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλων Καλαμάτας, που το απόγευμα του Σαββάτου κέρδισε στο “Γ. Λουκαρέας” τη Σπερχογεία με 4-0.

Ενα καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο προχθές το απόγευμα, με τους γηπεδούχους να είναι αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και να φτάνουν στη νίκη, σημειώνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Αντίθετα με τους γηπεδούχους οι Σπερχογεία, δημιούργησε φάσεις στην εστία του Μπαχράμη, όμως δεν μπόρεσαν οι παίκτες της να σκοράρουν και να βοηθήσουν την ομάδα τους να πάρει βαθμό ή βαθμούς, ώστε να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα σε δύο από αυτές, η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια.

Τα γκολ

Μόλις στο 2ό λεπτό από το κόρνερ του Γκελγκέρια ο Αντεμάι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 27’ ο Βασιλόπουλος με ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 69’ από κάθετη πάσα του Αντεμάι, ο Αλεξόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 3-0. Στο 73’ ο Τσουλάκος με ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο έξω από την περιοχή σημείωσε το τελικό 4-0.

Τρία δοκάρια

Στο 42’ ο Φιλίππου επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 72’ ο Χριστόπουλος μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο φαλτσαριστό σουτ προσπάθησε να σκοράρει, όμως η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Στο 68’ ο Αλεξόπουλος έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Μανωλόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και σούταρε στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Αλλες ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Τσουλάκος (43’ σουτ), Κακαλής (46’ διαγώνιο σουτ), Αντεμάι (55’ σουτ), Παλιατσέας (60’ σουτ), Χριστόπουλος (65’ κοντινό σουτ), Αλεξόπουλος (74’ πλασέ), Παπαγιαννόπουλος (82’ φάουλ) και Καραβίτης (86’ συρτό διαγώνιο σουτ).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπλάνας, με βοηθούς διαιτητές τους Γιαννακλή και Κασκάνη.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μπαχράμης, Κακαλής, Μανωλόπουλος, Κουντάνης, Περιβολάρης, Παλιατσέας, Τσουλάκος (75’ Τσούκλερης), Βασιλόπουλος, Αλεξόπουλος (75’ Καραβίτης), Αντεμάι, Γκελγκέρια (83’ Μπαζίγος).

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου, Μπαλαούρας, Βεργόπουλος, Μπάλας (61’ λ.τρ. Γιακουμής), Παπαγιαννόπουλος, Φωτιάδης, Φιλίππου (81’ Παπαδημητρίου), Ι. Καραχάλιος, Χριστόπουλος (83’ Κουμπανάκης), Μπούνας (70’ Αγγελής).