Τρίτη, 27 Μάρτιος 2018 17:33

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 3-1: Νίκη με ανατροπή

Γράφτηκε από τον

 

Με ανατροπή στο σκορ ο Τέλλος Αγρας κέρδισε το Σάββατο στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, το Ασπρόχωμα με 3-1.

Σταθερά στην πρώτη 8άδα βρίσκονται μετά το παραπάνω αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι, που επέστρεψαν στις νίκες ύστερα από μία εκτός έδρας ήττα από τον Α.Ο. Φαραί και δύο ισοπαλίες χωρίς γκολ με Κυπαρισσία εντός και Σπερχογεία εκτός έδρας.

Το Ασπρόχωμα και κατόρθωσε μόλις στο 5ό λεπτό να πάρει κεφάλι στο σκορ, δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ του σκορ, ούτε να διεκδικήσει το βαθμό της ισοπαλίας, ώστε να ξεφύγει και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη και να κάνει πιο εύκολο το έργο του για την παραμονή στην κατηγορία.

Φάσεις – γκολ

Στο 5’ ο Μπεκιάρης εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπανικολόπουλος που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Λ. Χρ. Ανδρώνη και ο διαιτητής Καρβούνης σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Κανανάι ευστόχησε από τα 11 βήματα και έβαλε προσωρινά μπροστά στο σκορ το Ασπρόχωμα. Στο 10’ σουτ του Μπεκιάρη απέκρουσε ο Ντουγερόγλου. Στο 18’ ο Γυφτέας σούταρε από καλή θέση για γκολ, η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα, όμως κτύπησε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ. Στο 23’ ο Παπαθεοδώρου ύστερα από διείσδυση του λίγο έξω από την περιοχή “έκοψε” την μπάλα για στον Τζανετέα, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε στο “Γ” ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 35’ ο Τρίψας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 52’ ο Τρίψας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο και στην επαναφορά ο Αλεξανδρόπουλος με σουτ έκανε το 2-1. Στο 56’ ο Μπεκιάρης μπήκε στην περιοχή και “έκοψε” την μπάλα για τους Μπούρδο, Γυφτέα, οι οποίοι όμως δεν πρόλαβαν να πλασάρουν για γκολ. Το τελικό 3-1 έγινε στο 68’ ύστερα από ωραία ενέργεια των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα από το κέντρο σχεδόν του γηπέδου συνδυάστηκαν οι Τρίψας, Τζανετέας, Παπαθεοδώρου, αυτός την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Τζανετέα και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1. Καλή ευκαιρία για να σκοράρει έχασε στο 75’ ο Καλογερόπουλος όταν έπιασε την κεφαλιά και ο Μαυροειδέας απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγερόγλου, Π. Αναστασόπουλος, Γεωργόπουλος, Λ.Χρ. Ανδρώνης, Καμινάρης, Τζανετέας, Καυκής (70’ Καλογερόπουλος), Τρίψας, Παπαθεοδώρου (80’ Λακριντής), Διακουμής, Αλεξανδρόπουλος (85’ Τσαρούχας).

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Μαυροειδέας, Ε. Χρονόπουλος, Α. Χρονόπουλος (83’ Παχτίτης), Παπανικολόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μουράτι, Τσαγκλής, Μπεκιάρης (70’ Μυστριώτης), Μπούρδος, Κανανάι, Γυφτέας.

Παράπονα το Ασπρόχωμα

Παράπονα για συγκεκριμένες δύο αποφάσεις του διαιτητή Καρβούνη έχουν στον Ασπρόχωμα. Υποστηρίζουν ότι δευτερόλεπτα πριν το 3ο γκολ, οι παίκτες του Τέλλου Αγρα, δεν τήρησαν το fair play, όταν στην περιοχή τους τραυματίστηκε ο Α. Χρονόπουλος (ο οποίος αργότερα αντικαταστάθηκε) και συνέχισαν να παίζουν τη στιγμή, που οι παίκτες του Ασπροχώματος είχαν σταματήσει. Η δεύτερη περίπτωση αφορά στο γεγονός ότι ο κ. Καρβούνης δεν έδειξε 2η κίτιρνη κάρτα στον Διακουμή μετά από έντονη διαμαρτυρία στο βοηθό διαιτητή Γκούμα. Αν οι γηπεδούχοι έμεναν με 10 παίκτες, θεωρούν ότι μπορούσαν στη συνέχεια να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Επαιξαν αρκετοί νεαροί

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες. Από τους γηπεδούχους αγωνίστηκαν οι Αλεξανδρόπουλος, Αναστασόπουλος Καυκής, Καμινάρης και από τους φιλοξενούμενους οι Τσαγκλής, Κανανάι, Γυφτέας, Μυστριώτης.