Τρίτη, 27 Μάρτιος 2018 18:29

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 5-0: Αλμα ανόδου με επιβλητική νίκη στο... ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

 

 

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Χανδριναϊκό ο Ολυμπιακός Ανάληψης, κερδίζοντας με το επιβλητικό 5-0 το Σάββατο στο γήπεδο της Μεσσήνης.

Η ομάδα του Δημήτρη Αναστασόπουλου εμφανίστηκε αποφασισμένη για το τρίποντο, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από τον αγνώριστο Χανδριναϊκό και έκανε αποφασιστικό βήμα ανόδου στην Α’ τοπική.

Μάλιστα η ομάδα της Μεσσήνης ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας εκμεταλλευόμενη την ήττα της Αβίας από τον Α.Ο. Φυτειάς και χρειάζεται 7 βαθμούς στα 3 τελευταία παιχνίδια για να πάρει το εισιτήριο της ανόδου.

Από την άλλη η ομάδα του Πέτρου Χιώτη ήταν κατώτερη των περιστάσεων για ένα τόσο σημαντικό ματς και είδε τις ελπίδες της για άνοδο να λιγοστεύουν αρκετά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν... φουριόζοι στο ματς και στο 6’ άνοιξαν το σκορ με τον Παπαβασιλόπουλο να δίνει στον Ιωάννου που κοντρόλαρε την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Ιωάννου χτύπησε δύο φορές μέχρι το 18'!

Στο 18’ οι οι εμφανώς ανώτεροι “ερυθρόλευκοι” έκαναν το 2-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αβιζιώτη και καρφωτή κεφαλιά του Ιωάννου στο πρώτο δοκάρι.

Τρίτο γκολ με Αβιζιώτη στο 45'

Με τη συμπλήρωση 45 λεπτών ο Ολυμπιακός Ανάληψης πέτυχε και τρίτο γκολ όταν ο Θεοδωρακόπουλος τροφοδότησε τον Αβιζιώτη και εκείνος με πλασέ έκανε το 3-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ ημίχρονο η αντίδραση των φιλοξενούμενων δεν ήρθε ποτέ και μάλιστα στο 70’ έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του νεαρού Μεμουσάι με 2η κίτρινη επειδή κράτησε από τη φανέλα τον Θεοδωρακόπουλο.

Αλλα δυο γκολ με Θεοδωρακόπουλο

Στο επόμενο λεπτό ο Κ. Παναγιωτόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά και από κοντά ο Θεοδωρακόπουλος έγραψε με πλασέ το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Θεοδωρακόπουλος στο 82’ με σέντρα σουτ από δεξιά, με την μπάλα να χτυπά και σε πόδι αμυντικού.

Εύκολο απόγευμα για τον διαιτητή Αλεξέα και τους βοηθούς του Κομπιλίρη και Ταβουλαρέα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Α. Ανδρεάδης, Δ. Ανδρεάδης, Ζερβάκος, Δουρούμης, Μ. Παναγιωτόπουλος,

Κ. Παναγιωτόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Ιωάννου (55’ Μουτσούλας 81’ Μιχαλόπουλος), Παπαβασιλόπουλος (85’ Δημητρόπουλος), Αβιζιώτης (74’ Πράτης).

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Δαρσακλής, Φ. Κοντός, Κατσιγιάννης, Μεμά (61’ Καρλής), Μηλιώνης (61’ Σαχινάι), Ράτσεβ, Μπουντας, Καλδής (61’ Καραμπάτσος), Θ. Κοντός (80’ Σταματελόπουλος), Μεμουσάι.