Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 13:03

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ο τίτλος περνά από το... Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Ο τίτλος περνά από το... Διαβολίτσι

 

Εφτά εμπόδια έμειναν στο δρόμο του Παμίσου για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Α’ τοπική, με αυτό του Διαβολιτσίου να φαντάζει το πιο υψηλό.

Οι πρωτοπόροι θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή εκτός έδρας τον ΑΟΔ, που φιγουράρει στην 3η θέση, ενώ έχει με 9 γκολ και την καλύτερη άμυνα. Αν λοιπόν ο Πάμισος φύγει νικητής και από αυτή την έδρα, τότε θα αγκαλιάσει το πρωτάθλημα, με δεδομένο ότι θα είναι τουλάχιστον στο +4 από το δεύτερο Πανθουριακό και θα έχει να δώσει μόλις δύο εκτός έδρας αγώνες (Σπερχογεία, Εθνικό Μελιγαλά) στις 6 εναπομείναντες αγωνιστικές. Επιπλέον υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Πανθουριακό, οπότε πρακτικά υπάρχει το περιθώριο και για δύο ισοπαλίες μέχρι το φινάλε, εφόσον η ομάδα της Θουρίας κάνει το απόλυτο στις 7 παιχνίδια.

Στον Πάμισο βέβαια δεν σκέφτονται την ισοπαλία για το κυριακάτικο ματς, παρά μόνο τους τρεις βαθμούς.

Απαντες αναγνωρίζουν ότι είναι το πιο σημαντικό και δύσκολο ματς μέχρι το τέλος, μιας και το Διαβολίτσι είναι η ευχάριστη έκπληξη της Α’ τοπικής και στο ματς του πρώτου γύρου στη Μεσσήνη ηττήθηκε στις καθυστερήσεις.

Οι Νησιώτες εκτιμούν ότι με νίκη θα αποκτήσουν τεράστιο βαθμολογικό, αλλά και ψυχολογικό προβάδισμα. Το πρωτάθλημα βέβαια δεν τελειώνει μεθαύριο στο Διαβολίτσι, αλλά αν ο Πάμισος διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας των 4 βαθμών, δύσκολα θα χάσει την πρωτιά με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αγωνιστικά, η προετοιμασία διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα για τον Αλέξη Μαντζούνη, αλλά ενδέχεται να μην έχει την Κυριακή στη διάθεσή τους τους Μπερερή και Φιλόπουλο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.