Σάββατο, 31 Μάρτιος 2018 16:35

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Νίκες για “Τζωνάκο” και ΚΤΕΛ

Γράφτηκε από τον

Με δύο ματς ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μαζικού αθλητισμού, που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας.

Οι ομάδες Τζωνάκος και ΚΤΕΛ πήραν τη νίκη απέναντι σε Daddy cool και Ξυλοκόπους. Η ταυτότητα των προχθεσινών αγώνων είναι:

ΤΖΩΝΑΚΟΣ – DADDY COOL 3-0

Ο Παολίν σημείωσε και τα τρία γκολ (34’, 53’, 78’) για την ομάδα Τζωνάκος.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γεωργαντάς με βοηθούς διαιτητές τους Γάκη, Σκαρπέτη.

ΤΖΩΝΑΚΟΣ: Γιαννόπουλος, Βασίλ, Μηρατ, Κοκομεσι, Γκ. Κοστρένι, Δνενι, Γκορτζα, Λουλάι, Πρένι, Πσετερνακοζ, Τσερίκου. Στον πάγκο ήταν οι Π. Τσιγάρος, Μουράτι, Σικαμπι, Μπιρλής.

DADDY COOL: Κωνσταντινίδης, Μπάρας, Γκίζας, Δημητρέας, Ντανταβασίλης, Λεμπέσης, Κότσης, Μπαντούκας, Χόχια, Τσόκας, Παπαδόπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Βαρελάς, Τσαούσης, Πατσόπουλος, Μαρακάκης, Παναγιωτόπουλος, Χανδρινός, Γιάνναρος.

ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ – ΚΤΕΛ 1-3

Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Παντελόπουλος για το ΚΤΕΛ και δύο λεπτά μετά ο Πετεινάρης ισοφάρισε σε 1-1. Στο 20’ ο Γκέγκας σημείωσε το 1-2 και στο 51’ ο Χριστόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Για τους Ξυλοκόπους σουτ στο κάθετο δοκάρι είχε ο Ζιώγος.

Στο 5’ τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Κωνσταντόπουλος και οι Ξυλοκόποι, αγωνίστηκαν για το υπόλοιπο διάστημα του αγώνα με 10 παίκτες.

Διαιτητής ήταν ο Σταυρόπουλος με βοηθούς τους Καρύδα, Σβαρνιά.

ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ: Γκόνης, Μαντζορογεώργος, Μητρόπουλος, Σαρδελάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Μπάντιος, Πετεινάρης, Κωνσταντόπουλος, Λουκόπουλος, Ζιώγος.

ΚΤΕΛ: Τσαμπούκος, Κρίκας, Καλύβας, Τσίχλης, Καδάς, Καρλαύτης, Κατράνης, Παντελόπουλος, Χριστόπουλος, Τσιγαρίδης, Γκέκας. Επαιξαν και οι Γεωργόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Ανδρουτσάνης, Γουρνάς, Νιάρχος, Αλεβίζος, Μαρής.

 

Η επόμενη αγωνιστική

Δευτέρα 16 Απριλίου

Daddy cool – ΚΤΕΛ 7 μ.μ.

Τζωνάκος - 9ο Σύνταγμα 9 μ.μ.

 

Τετάρτη 18 Απριλίου

Μπαρτσελιώμα - Ξυλοκόποι 7 μ.μ.

Μηχανικοί-Σύλλογος Λογιστών 9 μ.μ.