Κυριακή, 01 Απρίλιος 2018 14:31

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εκτός με Νίκη Τραγανού ο πρωταθλητής Εθνικός

Γράφτηκε από τον
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Εκτός με Νίκη Τραγανού ο πρωταθλητής Εθνικός

 

Το τελευταίο του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα δίνει σήμερα ο Εθνικός Καλαμάτας.

Η Μεσσηνιακή ομάδα που έχει εξασφαλίσει τον τίτλο και την άνοδο, θα φιλοξενηθεί από την Νίκη Τραγανού. Ο Εθνικός ολοκληρώνει έτσι την παρουσία του στο πρωτάθλημα, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό.

Η ομάδα της Καλαμάτας έχει 7 νίκες σε ισάριθμα μας και θέλει το διπλό ώστε να ολοκληρώσει τους αγώνες της μόνο με νίκες.

Το σημερινό ματς θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ.

Η αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Τραγανού, που θα γίνει σήμερα Κυριακή με ώρα έναρξης στις 4.30 το απόγευμα.

Την αποστολή του Εθνικού απαρτίζουν οι Ντορίτα Μαυροειδή (προπονήτρια και παίκτρια), Δέσποινα Δημητρακοπούλου, Αντωνία Πουλακίδα, Αναστασία Καλύβα, Αριστέα Κομινάκη, Μαρία Βουτσά, Σία Φιλανδριανού, Φαίη Νικολοπούλου, Λαμπρινή Γιαννοπούλου, Βασιλική Σπηλιοπούλου, Κωνσταντίνα Λεμπέση, Ελένη Τσαμπούκου, Μαρία Παναγιωτακοπούλου, Δαναή Τσιγάρου, Αθανασία Γιαννοπούλου, Ελπίδα Χαρλέπα, Μαρία Μυκονιατάκου, Γιώτα Σαούτη, Εύα Σακκά.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γαρυφαλλιά Λυρέντζου και Ντενίτσα Τοντόροβα, λόγω τραυματισμών.

Μεσσήνιοι ρέφερι

σε ματς Β’ και Γ’ εθνικής

Στο ματς Καρυάτιδες Σπάρτης – Αγ. Παρασκευή που θα γίνει σήμερα στις 3.30 μ.μ. για την Β’ εθνική, διαιτητής θα είναι ο Νίκος Τουρλομούσης και βοηθοί η Αναστασία Τσουκάλη και η Αθανασία Παπαϊωάννου.

Στο ματς Αρης Τρίπολης – Πανγυθεατικός που θα γίνει σήμερα στις 4 μ.μ. στο γήπεδο Φιλικών διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Κουτσαναστάσης και βοηθοί οι Κώστας Βοσνάκης και Αποστόλης Καυκάς.