Δευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 14:54

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 0-3: Αποχαιρέτησε με ήττα τη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον

Με ήττα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ο Τσικλητήρας χάνοντας στην Πύλο με 0-3 από τον Παναρκαδικό σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς και για τις δύο ομάδες.

Και αυτό γιατί οι γηπεδούχοι είχαν υποβιβαστεί και μαθηματικά και η ομάδα της Τρίπολης είχε εξασφαλίσει την παραμονή της. Ετσι με καλύτερη ψυχολογία οι Αρκάδες πήρε το τρίποντο γοήτρου στο φινάλε της σεζόν. Για τον Τσικλητήρα ήταν η 5η συνεχόμενη ήττα, μιας και από ένα σημείο και μετά υπήρξε απογοήτευση. Οι Πυλιώτες ολοκλήρωσαν λοιπόν το πρώτο ταξίδι της ιστορίας τους στη Γ’ εθνική που κράτησε δύο χρόνια και επιστρέφουν στην Α’ τοπική. Οσον αφορά το χθεσινό ματς, ο Παναρκαδικός έδειξε σοβαρότητα και έφθασε εύκολα στη νίκη. Ο Καδάς με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 30’ άνοιξε το σκορ. Στο 38' οι Πυλιώτες έχασαν πέναλτι με τον Γιαννόπουλο να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ από τα 11 βήματα. Ο Μπαξεβάνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 50’ έκανε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 84' με σουτ ο Ευαγγέλου.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Καλλιντέρης, Σβίγγος, Μέμα, Αμπραχαμιάν, Σεντεμέντες, Τσάτσος, Κωστόπουλος, Σουσίου (54’ Χατζηστάμου), Πύλιος (81’ Ιλιάζι), Γιαννόπουλος (66’ Ρήγας), Γεωργιάδης (74’ Χίσα).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Τσέκος, Μπινιώρης, Μπαξεβάνος (74’ Καπετανάκης), Νάνος, Κυριακόπουλος, Τσιώλης, Ευαγγέλου, Λουγκόντζια (66’ Ομπόσου), Καδάς (81’ Νάτσης), Συρεγγέλας (56’ Γιουκούδης).