Δευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 19:45

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 5-0: Ντεμπούτο με γκολ ο Καλαντζής

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 5-0: Ντεμπούτο με γκολ ο Καλαντζής

Εύκολη νίκη με 5-0 επί του Μιλτιάδη πέτυχε το Σσάββατο το ΑΟ Φαραί.

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση η ομάδα των Γιαννιτσανίκων, πήρε ακόμη τρεις πολύτιμους πόντους και συνέχισε την ανοδική της πορεία στο δεύτερο γύρο. Σε αυτό το παιχνίδι αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο έμπειρος επιθετικός Χρήστος Καλατζής, ο οποίος μάλιστα άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό. Το 1-0 έμεινε στο α’ μέρος και στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και κατόρθωσαν να σκοράρουν άλλες 4 φορές και έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση.

Τα γκολ

Στο 20’ από σέντρα του Σεριάτου ο Καλατζής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 63’ από ωραία ενέργεια του Καλατζή και πάσα στον Κατσιμαγκλή, αυτός έκανε τη σέντρα στο β’ δοκάρι στο Χελά, ο οποίος τη γύρισε στον Σταματελόπουλο και με σουτ έκανε το 2-0. Στο 65’ από κόρνερ του Χελά ο Πανταζής με σουτ “έγραψε” το 3-0. Στο 70’ κόρνερ για τους γηπεδούχους με τον Χελάς να αλλάζει την μπάλα με τον Σεριάτο και ο πρώτος σέντραρε στο β’ δοκάρι, εκεί που κινήθηκε ο Στ. Μπούνας και με σουτ πέτυχε το 4-0. Ενα λεπτό μετά ο Χελάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτητής ήταν ο Ζαρακοβίτης.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Ξανθάκης, Στ. Μπούνας, Κατσιμαγκλής, Πανταζής, Σκιάς, Δουρούμης (74’ Η. Μπούνας), Σεριάτος (69’ Σαμιώτης) Παχής, Χελάς (75’ Πολίτης), Σταματελόπουλος, Καλατζής (75’ Κουνάδης).

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δημητρακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Βαγγαλής, Τσέρτος, Γαλάνης, Παυλόγιαννης, Διαμαντόπουλος, Ταχίρι, Αλεξόπουλος, Φωτόπουλος, Παντελής.