Δευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 19:28

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ – ΕΡΑΝΗ 0-4: Εύκολο διπλό με Δημητρακόπουλο και Βλαχόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Με σκόρερ τους έμπειρους Αυγερινό Δημητρακόπουλο και Κώστα Βλαχόπουλο, η Εράνη πέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Αναγέννησης Παραλίας, κερδίζοντας την με 4-0 χθες το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.

Η Αναγέννηση μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι να δεχτεί το πρώτο γκολ, είχε τις φάσεις για να προηγηθεί και να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα, όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια από αυτές. Μάλιστα η πρώτη από αυτές ήταν και η πιο κλασική, στο 21’ όταν ο Στ. Χαρίτος από κοντά με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Λυμπερόπουλος με σωτήρια επέμβαση γλίτωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση. Λίγο μετά ήταν η σειρά του Βουρνά να απειλήσει όταν βγήκε τετ-α-τετ, όμως την τελευταία στιγμή, πριν σουτάρει, ο Λυμπερόπουλος πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα και μάλιστα στη εξέλιξη της φάσης η Εράνη σημείωσε το 2ο γκολ της. Μετά το 0-1, η “Μπάρτσα” είχε και άλλη μια καλή φάση για να σκοράρει, όμως ο Λυμπερόπουλος εξουδετέρωσε το σουτ που έκανε ο Δ. Σώκαλης μέσα από την περιοχή.

Η Εράνη, αφού ξεπέρασε το πρώτο 25λεπτο, ανέβασε την απόδοση της και σταδιακά έφτανε απειλητικά στην αντίπαλη περιοχή. Κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί και τα λάθη των γηπεδούχων στα δύο πρώτα γκολ και να πάρει τα ηνία του αγώνα. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου πέτυχε και 3ο γκολ και πλέον απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη.

Τα γκολ

Στο 28’ ο Δημητρακόπουλος με σουτ στην απέναντι γωνία άνοιξε το σκορ. Στο 32’ μετά το διώξιμο της μπάλας από το Λυμπερόπουλο, ο Βλαχόπουλος κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και αφού ξέφυγε από τους αμυντικούς με σουτ στην απέναντι γωνία “έγραψε” το 0-2. Στο 37’ ο Δημητρακόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το 0-3. Στο 52’ ο Βλαχόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Είχε προηγηθεί σέντρα του Παπαγεωργίου και ο Στ. Σώκαλης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, τη βρήκε με το χέρι με τον διαιτητή Πλακογιάννη να σφυρίζει το πέναλτι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Βασιλόπουλος (46’ Νταντής), Ξυδέας (46’ Χ. Κοντοθανάσης), Δημόπουλος, Π. Χαρίτος, Στ. Χαρίτος (80’ Πετράκος), Σκαφιδάς, Στ. Σώκαλης, Δ. Σωκαλης, Βουρνάς (75’ Μαθιόπουλος), Μάλαμας, Χαρλέπας.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Στριμπάκος (58’ Χάρμπας), Μπουρδέκας, Αλεβίζος, Νικολακόπουλος, Πέππας, Μεϊντάνης, Παπαγεωργίου, Δημητρακόπουλος (62’ Αγγ. Γιαννακόπουλος), Μπεγέτης (68’ Λαμπρόπουλος), Βλαχόπουλος (72’ Μητρόπουλος).