Δευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 18:59

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 7-0: Φοβερή εμφάνιση και επιβλητική νίκη

Γράφτηκε από τον

 

Φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Απόλλωνας Καλαμάτας στη χθεσινή εντός έδρας αναμέτρηση του με τον Τέλλο Αγρα τον οποίο συνέτριψε με 7-0.

Η Καλαματιανή ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά και πίεζε για να πετύχει κάποιο γκολ. Αυτό το κατάφερε στο 22’ με τον Αλεξόπουλο και ένα λεπτό μετά ακολούθησε και δεύτερο από τον Γκελγκέρια. Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και σημείωσαν άλλα 5 γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Ο Τέλλος Αγρας δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να διεκδικήσει κάτι θετικό από το παιχνίδι, είχε ελάχιστες φάσεις με τον Ντουγερόγλου να έχει σωτήριες επεμβάσεις.

Τα γκολ

Στο 22' σουτ του Γκελγκέρια σχεδόν από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφτασε στον Αλεξόπουλο, ο οποίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 1-0. Ενα λεπτό μετά ο Αλεξόπουλος έκανε τη σέντρα σχεδόν στο πίσω δοκάρι για τον Γκελγκέρια, ο οποίος με σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 34' ο Μανωλόπουλος έκανε τη σέντρα σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα με τη βοήθεια και του αέρα κτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ντουγερόγλου και μετά στην απέναντι πλευρά των διχτύων και έγινε έτσι το 3-0. Στο 41' ο Γκελγκέρια με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα σχεδόν στο αριστερό "Γ" της εστίας του Ντουγερόγλου και "έγραψε" το 4-0.

Στο 54’ ο Κακαλής βγήκε στην πλάτη των αμυντικών και με διαγώνιο συρτό σουτ σημείωσε το 5-0. Στο 87’ ο Βασιλόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-0. Στο επόμενο λεπτό μετά από συνδυασμό με τον Αλεξόπουλο, ο Αντεμάϊ, με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Φάσεις για γκολ είχαν οι Γκελγκέρια (19’ σουτ έξω από την περιοχή, 32’ διαγώνιο σουτ), Αλεξόπουλος (20’ κεφαλιά, 86’ ψηλοκρεμαστό πλασέ), Τσουλάκος (32’ διαγώνιο σουτ), Κακαλής (63’ κοντινό πλασέ), Μανωλόπουλος (68’ συρτό φάουλ) και Τζανετέας (70’ κοντινό σουτ).

Ενα πέναλτι και μία αποβολή

Στο 65’ ο Αλεξόπουλος προσπάθησε να αποφύγει τον Λ.Χρ. Ανδρώνη και να βγει φάτσα με τον Ντουγερόγλου, όμως ο αμυντικός των φιλοξενούμενων των κράτησε από τη μέση και τον έριξε στο έδαφος. Ο διαιτητής Νίκας ήταν κοντά στη φάση δεν “είδε” παράβαση και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Στο 79’ ο Τέλλος Αγρας έμεινε με 10 παίκτες γιατί αντίκρισε την απευθείας κόκκινη ο Λ.Χρ. Ανδρώνης γιατί εξύβρισε αντίπαλο του.

Βοηθούς διαιτητές ήταν οι Γεωργαντάς και Ταβουλαρέας.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μπαχράμης, Κακαλής, Μανωλόπουλος, Κουντάνης, Περιβολάρης (69’ Μπαζίγος), Παλιατσιέας (62’ Παπαδέας), Τσουλάκος (56’ Τσούκλερης), Βασιλόπουλος, Αλεξόπουλος, Αντεμάι, Γκελγκέρια.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγερόγλου, Μπούμπα (46' Καμινάρης), Λ.Χρ. Ανδρώνης, Λ.Ν. Ανδρώνης (56’ Κανελλόπουλος), Γεωργόπουλος, Τζανετέας, Διακουμής, Αναστασόπουλος, Τρίψας, Παπαθεοδώρου, Αλεξανδρόπουλος.