Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2013 14:20

Αλλάζουν τη συνταγή στον… πάγκο

Γράφτηκε από τον

Μπορεί ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος στην Α' τοπική Μεσσηνίας, αλλά έξι στις 16  ομάδες έχουν για διαφορετικούς λόγους αλλάξει τη… συνταγή στον πάγκο.  Αριθμός μεγάλος για Δεκέμβριο μήνα και συγκριτικά με την περσινή σεζόν.


Οι τελευταίες χρονικά αποχωρήσεις σημειώθηκαν στον Πάμισο και στον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Ο Γιώργος Αργυρόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του και η διοίκηση αναζητά τη διάδοχη λύση. Στους "ερυθρόλευκους" λύθηκε η συνεργασία με τον Σπύρο Τσίκινη και η ομάδα θα πορευτεί με τον Διονύση Πουλή.
Με νέο προπονητή συνεχίζει ακόμα η Εράνη, αφού ο Δημήτρης Παναγιώτου έφυγε από τη Μεσσηνία για επαγγελματικούς λόγους και προσελήφθη ο Μιχάλης Ζάγκος.
Ακόμα, στον Τέλλο Αγρα, ο Θανάσης Λακριντής αποχώρησε στο ξεκίνημα σχεδόν του πρωταθλήματος και τα ηνία ανέλαβε ο Γιώργος Μηλίτσης. Ο Θανάσης Λακριντής έχει πλέον αντίπαλο την ομάδα των Γαργαλιάνων, μιας και βρίσκεται στον πάγκο της Μεθώνης αντί του Παναγιώτη Βλαχόγιαννη. Στον Α.Ο. Φαραί ο Κώστας Κλάδης αποχώρησε από το διάστημα της προετοιμασίας και ο Βασίλης Μπλέτσας έχει το διπλό πόστο του προπονητή - παίκτη, έχοντας συνεργασία και με το Μιχάλη Φασουλή.
Με την ίδια συνταγή συνεχίζουν Κυπαρισσία (Παναγόπουλος), Εθνικός Μελιγαλά (Μαυρέας), Τσικλητήρας Πύλου (Γεωργακλής), Ανδρούσα (Καλογερόπουλος), Σπερχογεία (Χατζηαγγελής), Αρφαρά (Βούτσας), Απόλλωνας (Γρηγορόπουλος), Δώριο (Αντωνόπουλος), Διαβολίτσι (Δημάκης) και Ομόνοια (Μπουραντώνης).