Παρασκευή, 06 Απρίλιος 2018 18:52

Καλλιθέα: "Ο αγώνας με τον Απόλλωνα Λάρισας ήταν χειραγωγημένος για πόρους από το Στοίχημα"

Γράφτηκε από τον
Καλλιθέα: "Ο αγώνας με τον Απόλλωνα Λάρισας ήταν χειραγωγημένος για πόρους από το Στοίχημα"

Η ΠΑΕ Καλλιθέα χαρακτήρισε κακότεχνα σκηνοθετημένο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας "από πρόσωπα που έχουν βρει πόρους στο στοίχημα". 

Ανακοίνωση με την οποία πήρε θέση για το παιχνίδι της με τον Απόλλωνα Λάρισας εξέδωσε η Καλλιθέα. Η αθηναϊκή ομάδα υποστήριξε ότι το ματς, που έληξε 3-4 εις βάρος της στο Αλκαζάρ "δεν ήταν απλά χειραγωγημένος, αλλά κακότεχνα σκηνοθετημένος από πρόσωπα που έχουν βρεί στο Στοίχημα τους πόρους για την αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων του Ελληνικού ποδοσφαίρου".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέα: "Η ΠΑΕ Καλλιθέα εκφράζει την ικανοποίηση της για την άμεση αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα και τη κλήτευση του γενικού αρχηγού μας προς παροχή εξηγήσεων. Η πεποίθηση μας είναι ότι ο αγώνας της ομάδος μας με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν ήταν απλά χειραγωγημένος, αλλά ήταν κακότεχνα σκηνοθετημένος από πρόσωπα που έχουν βρεί στο Στοίχημα τους πόρους για την αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα ουσιαστικά πληρώνει το τίμημα της άκαμπτης στάσης που έχει τηρήσει. Δεν θέλησε ούτε σε περίεργες συμπράξεις να συμμετάσχει, ούτε τις αρχές της να εκποιήσει. Αναμένουμε το πόρισμα των αρμοδίων αναφορικά με τις στοιχηματικές αποδόσεις του συγκεκριμένου αγώνα και εκφράζουμε τη θλίψη μας, γιατί χρειάστηκε ο αγώνας αυτός για να διαπιστώσουν οι αρμόδιοι τι ακριβώς συμβαίνει και που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλή Ανάσταση".

Υπενθυμίζεται ότι ο γενικός αρχηγός της Καλλιθέας είχε δηλώσει: "Αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά τις Απόκριες. Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας μας άφησαν να προηγηθούμε και στο δεύτερο μέρος το έπαιξαν στα ίσια και νίκησαν. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει".

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τα λεγόμενα του Γιαννόπουλου, ο οποίος θα κληθεί να καταθέσει. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με ποδοσφαιριστές, αλλά και με αξιωματούχους του αγώνα. Η Καλλιθέα ανέθεσε την υπόθεση στον γνωστό δικηγόρο και ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

Πηγή: sport24.gr