Τρίτη, 10 Απρίλιος 2018 18:43

Η αποχή φέρνει πληρωμές στον Παναθηναϊκό!

Γράφτηκε από τον

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ενημέρωσε πως το πρωί της Τετάρτης θα πληρώσει στους ποδοσφαιριστές το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου και το απόγευμα θα τους δοθούν τα καταθετήρια για να επιστρέψουν άμεσα στις προπονήσεις!

Oι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εδώ και δύο ημέρες απέχουν από τις προπονήσεις, έχοντας κουραστεί να βάζουν πλάτη στην ανεκδιήγητη διοίκηση της ΠΑΕ που όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν συνεπής στις υποσχέσεις της για την εξόφληση των οφειλών που υπάρχουν προς το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες. Η ξεφτίλα έχει πάει πλέον σε άλλο επίπεδο στο «τριφύλλι» με ευθύνη του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του και η ΠΑΕ με μεγάλη καθυστέρηση προσπαθεί να σβήσει την... φωτιά ενόψει και της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το «πράσινο στρατόπεδο», το πρωί της Τετάρτης θα γίνει κατάθεση στους λογαριασμούς όλων των παικτών που θα αφορά το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου.

Μάλιστα και για να υπάρξει άμεση επιστροφή στις προπονήσεις(χρειάζονται τουλάχιστον μία-δύο μέρες για να «εμφανιστούν» τα λεφτά) διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ θα πάει στο Κορωπί το απόγευμα πριν την προπόνηση και θα εμφανίσει τα καταθετήρια, ώστε να γίνει κανονικά η πρόγραμμα.

Αν η δέσμευση της ΠΑΕ γίνει πράξη και όντως αύριο το πρωί πληρώσει τους παίκτες, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή στις προπονήσεις και η λήξη της αποχής.

Όσον αφορά τον Λουτσιάνο η ΠΑΕ τονίζει πως θα πληρωθεί όσα είχε συμφωνήσει στην συνάντηση που είχε γίνει ανάμεσα στην διοίκηση του κλαμπ και τον εκπρόσωπό του.

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ