Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 20:17

ΜΕΘΩΝΗ – Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ 3-0: Και του χρόνου στην Α1 τοπική οι γηπεδούχοι!

Γράφτηκε από τον

 

Με σκόρερ τους Μπιλάλι, Γιάνναρη και Σαμπάνι η Μεθώνη νίκησε με 3-0 τον Α.Ο. Φυτειάς και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην Α1 τοπική!

Από την άλλη πλευρά οι καλαματιανοί χρειάζονται ένα βαθμό στην τελευταία αγωνιστική με το αδιάφορο βαθμολογικά Πεταλίδι για να μην μπλέξουν σε... περιπέτειες. Διότι υποβιβάζονται στο ακραίο σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας με Α.Ε. Γαργαλιάνων και Κορώνη.

Στο χθεσινό ματς, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 40’ με την κεφαλιά του Μπιλάλι.

Το 1-0 έδωσε ψυχολογία στη Μεθώνη, που στο 70’ με πλασέ του Γιάνναρη “κλείδωσε” τους τρεις βαθμούς και την παραμονή. Στο 88’ ο Σαμπάνι ευστόχησε στο τετ α τετ δίνοντας διαστάσεις στη νίκη των γηπεδούχων. Ο Α.Ο. Φυτειάς είχε την ευκαιρία στο 90’ να πετύχει το γκολ τις τιμής, όταν ο Κωνσταντόπουλος κέρδισε πέναλτι. Ο Τοντέρικα όμως που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Τσουλάκο και Βρυώνη.

ΜΕΘΩΝΗ: Κανελλόπουλος, Βασιλόπουλος, Μπιλάλι, Σαρδέλης, Κοσυφολόγος, Σαμπάνι, Τσατάς, Ξυδιάς (80’ Καλδής), Τρυφωνόπουλος, Κόντι, Γιάνναρης (85’ Παπαχρονάκης).

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ: Μάρκου, Σκριβάνος (35’ λ.τρ. Ταβουλαρέας), Λότσι, Καπακλής, Τσάκωνας, Μπάλλας, Ζωγόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Τοντέρικα, Κωστέας, Τσέρτος.