Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018 16:09

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Δείξαμε ότι θέλαμε πιο πολύ το πρωτάθλημα”, τονίζει ο Αλέξης Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Δείξαμε ότι θέλαμε πιο πολύ το πρωτάθλημα”, τονίζει ο Αλέξης Μαντζούνης

 

Εφτά βαθμούς από το δεύτερο Πανθουριακό ξέφυγε ο Πάμισος μετά την 7η διαδοχική νίκη με 3-0 επί του Α.Ο. Φαραί και την ήττα της ομάδας της Θουρίας από το Διαβολίτσι με 0-2.

Οι Νησιώτες θα πρέπει πλέον να μην... κατέβουν στο γήπεδο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για να χάσουν τον τίτλο στην Α’ τοπική και κατ’ επέκταση την άνοδο στη Γ’ εθνική.

Ακόμα και ο συγκρατημένος Αλέξης Μαντζούνης παραδέχεται ότι το πρωτάθλημα έχει κριθεί.

“Με 8 βαθμούς διαφορά, αφού υπερτερούμε και στην ισοβαθμία, το έχουμε πάρει και απομένει μόνο να το κάνουμε και μαθηματικά. Δεν θα χαλάσουμε όμως την εικόνα μας και δεν θα ρισκάρουμε κάτι στα τελευταία παιχνίδια. Θέλουμε όπως ξεκινήσαμε με τη Θουρία, να τελειώσουμε όμορφα και με τον Αγρα. Στόχος μας είναι μόνο νίκες μέχρι το φινάλε”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής του Παμίσου.

Ο Αλέξης Μαντζούνης, που έχει στεφθεί πρωταθλητής Μεσσηνίας και με την Κυπαρισσία και μάλιστα αήττητος, τονίζει ότι: “Δείξαμε μέσα στο γήπεδο ότι θέλαμε πιο πολύ το πρωτάθλημα. Και πιστεύω από την εικόνα των δύο μεταξύ μας ματς, όλη η Μεσσηνία ακόμα και η Θουρία αναγνώρισε ότι είμαστε πιο καλή ομάδα”.

Για το αν περίμενε να μεγαλώσει τόσο πολύ η διαφορά από τον Πανθουριακό είπε: “Η αλήθεια είναι ότι πήραμε και εμείς κάποια παιχνίδια στο τέλος, αλλά στο β’ γύρο ο Πανθουριακός έπαιρνε τα πιο πολλά ματς στο φινάλε και φαινόταν ότι κρατάει δύσκολα το -4. Περιμέναμε λοιπόν ότι θα μεγαλώσει και άλλο η διαφορά”. Ο προπονητής του Παμίσου απένειμε πάντως τα εύσημα και στον ανταγωνιστή του Πανθουριακό: “Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα της Θουρίας για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε και προσέφερε ανταγωνισμό. Είναι ομάδα που έχει ποιότητα και βγάζει σεβασμό”.

Είδε Εθνικός - Απόλλωνας

Ο Πάμισος είναι πλέον αγκαλιά με την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική, αλλά ο Αλέξης Μαντζούνης δεν χαλαρώνει. Ετσι την Κυριακή βρέθηκε στο Μελιγαλά για να δει το ματς Εθνικός – Απόλλωνας, μιας και οι δύο ομάδες θα βρεθούν στο δρόμο των “πρασίνων” στην 27ή και στην 28η αγωνιστική.

Την προσεχή Κυριακή ο πρωτοπόρος στην Α’ τοπική θα φιλοξενηθεί από τη Σπερχογεία με στόχο την 8η σερί νίκη.