Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2018 12:55

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Τέσσερις ομάδες διπλασίασαν τις νίκες τους (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίστηκε την Δευτέρα το πρωτάθλημα των παλαιμάχων.

Τέσσερις ομάδες διπλασίασαν τις νίκες τους και προηγούνται στο βαθμολογικό πίνακα. Ο λόγος για τους Μεσσηνιακό που νίκησε 2-0 εκτός έδρας τους Παλαίμαχους Γαργαλιάνων, τον Πανιώνιο που επικράτησε εύκολα με 8-0 της Θύελλας Παραλίας, τους Παλαίμαχους Πύλου που κέρδισε 3-1 τον Ατρόμητο Πλατύ εκτός έδρας και την Εράνη που νίκησε 3-1 τον Πάμισο στη Μεσσήνη.

Πανιώνιος – Θύελλα Παραλίας 8-0

Εύκολο έργο είναι ο Πανιώνιος απέναντι στην Θύελλα Παραλίας επικρατώντας με 8-0.

Διαιτητής ήταν ο Τζιαμουράνης με βοηθούς τους Μπασιλάρη, Νιάρχο.

Στο 21’ από πάσα του Σιαφάκα στον Πολίμο, αυτός έκοψε στον Γ. Καλόμαλο που πέτυχε το 1-0.

Στο 29’ ο Π. Καλόμαλος με ατομική προσπάθεια σημείωσε το 2-0.

Στο 31’ ο Δελφάκης με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 3-0 και στο 33’ ο Βρυώνης με κοντινό πλασέ πέτυχε το 4-0. Στο 39’ ο Καλύβας με συρτό σουτ στην κλειστή γωνία διαμόρφωσε το 5-0 ενώ στο 53’ ο Π. Καλόμαλος (από πάσα του Καλύβα) είχε σουτ στο δοκάρι.

Στο 55’ ο Ε. Μερκούρης κέρδισε πέναλτι από τον Καμαρινάκη, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 58’ ο Π. Καλόμαλος σημείωσε με σουτ το 6-0. Στο 60’ από σέντρα του Καλύβα ο Αντωνόπουλος με κοντινό σουτ πέτυχε το 7-0. Στο 61’ η Θύελλα είχε δοκάρι, από σέντρα του Λυμπερόπουλου, ο Κουμουνδούρος πρώτα και στην συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησαν τη μπάλα. Στο 69’ ο Ζουζούνης έκανε την πάσα στον Αντωνόπουλο και αυτός με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 8-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πετρομανιάτης, Παπανικολάου, Σιαφάκας, Σόφτης, Παπακωνσταντίνου, Δελφάκης, Π. Καλόμαλος, Γ. Καλόμαλος, Καλύβας, Πολίμος, Αντωνόπουλος. Επαιξαν και οι Ζουζούνης, Καμαρινάκης, Βρυώνης, Χιώτης, Μούργος, Κουμουνδούρος, Ιωαννίδης.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λουκάς, Κουφαλάκος, Γ. Ξυνός (12’ λ.τρ. Λιαπάκης), Αγγουράς, Βρεττάκος, Νικολόπουλος, Γεωργούσης, Μπαρδουνιώτης, Ελευθεράκης, Θ. Μερκούρης, Ευ. Μερκούρης. Επαιξαν και οι Φίλιος, Τάγαρης, Αντωνέας, Λυμπερόπουλος.

Απόλλωνας Καλαμάτας – Ομόνοια 2-0

Με δύο γκολ του Γιάννη Αθανασόπουλου στο 55’ και το 65’ ο Απόλλωνας Καλαμάτας κέρδισε με 2-0 την Ομόνοια στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βοσνάκης και βοηθοί οι Καμάι, Σκαρπέτης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουτίβας, Λαμπρόπουλος, Βασιλόπουλος, Ζέππος, Σωτηρόπουλος, Γιακουμής, Λεβεντόπουλος, Οικονόμου, Αθανασόπουλος, Μπαχράμης, Θειακός. Επαιξαν και οι Λάζαρης, Μπαρμπίτσας, Τσακαλάκος, Γρηγορόπουλος, Γεωργόπουλος, Βαλτασάρος.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κάρλος, Γιαννόπουλος, Διονυσόπουλος, Καλογερόπουλος, Κομπότης, Μπουραντώνης, Κωστόπουλος, Μαντούκας, Πίκουλας, Βαρελάς, Μαρινάκης. Επαιξαν και οι Φράγκος, Παρασκευόπουλος, Αλάμαρας, Κωστόπουλος, Ντανταβασίλης, Παυλόπουλος.

Παλαίμαχοι Γαργαλιάνων - Μεσσηνιακός 0-2

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Μεσσηνιακός νίκησε 2-0 την ομάδα των Γαργαλιάνων εκτός έδρας.

Στο 24’ ο Χριστόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από ωραία παράλληλη σέντρα του Κολοκάθη.

Στο 52’ ο Σακελλαρόπουλος μετά από σύγχυση στην περιοχή ευνοήθηκε από τις κόντρες και με σουτ πέτυχε το 0-2.

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ: Θεοδωρόπουλος, Μανωλόπουλος, Μαθιός, Μίχος, Τσεκερης, Διακουμόπουλος, Λουστρόπουλος, Ανδρινόπουλος, Βλαχαδάμης, Πετρόπουλος, Κωνσταντόπουλος. Επαιξαν και οι Κάππος, Αυρηλιώνης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σακκάς, Σολωμάκος, Κολοκάθης, Αναστασόπουλος, Μουστάκας, Φωτόπουλος, Σακκελλαρόπουλος, Γυφτοχρήστος, Φυκούρας, Χριστόπουλος, Καλαντζής. Επαιξαν και οι Νινιός, Μισέρος, Πετρόγιαννης.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Πανιώνιος – Θύελλα Παραλίας 8-0

Πάμισος – Εράνη 1-3

Ατρόμητος Πλατύ – Παλαίμαχοι Πύλου 1-3

Πράσινα Πουλιά – Εθνικός Μελιγαλά 0-0

Παλαίμαχοι Γαργαλιάνων – Μεσσηνιακός 0-2

Απόλλωνας Καλ. - Ομόνοια 2-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Πανιώνιος 11-0 6

-. Εράνη 11-3 6

-. Παλαίμαχοι Πύλου 9-1 6

-. Μεσσηνιακός 7-0 6

5. Παλαίμαχοι Γαργαλιάνων 3-2 3

-. Απόλλωνας Καλ. 2-3 3

-. Ομόνοια 3-3 3

8. Πράσινα Πουλιά -5 1

-. Εθνικός Μελιγαλά 0-3 1

10. Ατρόμητος Πλατύ 2-6 0

-. Πάμισος 1-9 0

-. Θύελλα Παραλίας 2-16 0