Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2018 12:58

Εσπασε η εντυπωσιακή παράδοση του Α.Ο. Φαραί στη Μεσσήνη!

Γράφτηκε από τον

Με τη νίκη του ο Πάμισος επί του Α.Ο. Φαραί με 3-0 την περασμένη Κυριακή έσπασε μια δυσμενή παράδοση που είχε στη Μεσσήνη με την ομάδα των Γιαννιτσανίκων!

Οσο και αν φαίνεται παράδοξο ο Πάμισος δεν είχε κερδίσει στην έδρα του τον Α.Ο. Φαραί στα τρία τελευταία παιχνίδια, με τους “πορτοκαλί” να έχουν μία νίκη και δύο ισοπαλίες!

Πέρυσι με τον νησιώτη Νίκο Γεωργακλή στον πάγκο του ο Α.Ο. Φαραί είχε αποσπάσει ισοπαλία με σκορ 1-1. Είχε προηγηθεί τότε με τον Μούσα και είχε ισοφαρίσει ο Πάμισος με αυτογκόλ του Μαυροειδάκου.

Τη σεζόν 2015-16 η ομάδα του Φαραί είχε νικήσει στη Μεσσήνη με 2-0 τους “πράσινους”, με σκόρερ τους Καπακλή και Πέτσι.

Την προηγούμενη σεζόν 2014-15 ο Α.Ο. Φαραί έπαιζε στην Α1 τοπική και ως εκ τούτου οι δύο ομάδες δεν αναμετρήθηκαν μεταξύ τους.

Την περίοδο 2013-14 Πάμισος και Α.Ο. Φαραί αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις.

Η καλαματιανή ομάδα είχε ανοίξει το σκορ με τον Μιχαλόπουλο, όμως ο Πάμισος το είχε γυρίσει με τους Αλεβίζο και Χρ. Τρίψα. Στο 94’ όμως ο Πανταζής με πέναλτι είχε ισοφαρίσει σε 2-2.

Τα προηγούμενα χρόνια από τη σεζόν 2012-13 και πιο πίσω ο Πάμισος αγωνιζόταν επί σειρά ετών στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής και άρα δεν έπαιζε με τον Α.Ο. Φαραί που ήταν στην Α’ τοπική.

Στα αγωνιστικά η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο (8 μ.μ.) τον δεύτερο της βαθμολογίας Πανθουριακό στο “Π. Μπαχράμης” και θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο ματς αυτό είναι αρκετά πιθανό να αγωνιστεί και ο Χρήστος Καλαντζής.