Κυριακή, 15 Δεκέμβριος 2013 14:09

Αποκλείστηκε από το Κύπελλο Γ' εθνικής η Καλαμάτα, έχασε στον τελικό του 4ου ομίλου 1-0 στην Πάτρα από τον Ατρόμητο

Γράφτηκε από τον

 

Ο Ατρόμητος ήταν ο νικητής στον τελικό του 4ου ομίλου του κυπέλλου Γ' εθνικής καθώς στο ματς που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά νίκησε με 1-0 την Καλαμάτα.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στην επανάληψη - ειδικά μετά το 60' και πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Σαμπανέι στο 80'. Η Καλαμάτα πίεσε στα τελευταία λεπτά χωρίς όμως να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Ο Ατρόμητος λοιπόν είναι ο νικητής του 4ου ομίλου και προκρίθηκε στους 8 του Κυπέλλου της Γ' εθνικής. 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90' 1-0 τελικό

89' Τελευταίες προσπάθειες της Καλαμάτας...

80' Ο Σαμπανέι έκανε μια φοβερή κούρσα από το κέντρο και με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-0 για τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι πλέον κοντά στην νίκη ενώ η Καλαμάτα θα τα παίξει όλα για όλα στα τελευταία λεπτά. 

80' 1-0 ο ατρομητος

66' Ο Ατρόμητος είχε μια καλή στιγμή με τον Σαμπανέι στο 57' (σουτ λίγο άουτ) όμως γενικά ο ρυθμός στο β' μέρος είναι αργός και οι επισκέψεις των δύο ομάδων στις αντίπαλες εστίες ελάχιστες. Πάντα στο 0-0...

55' Πάντα στο 0-0 χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο β' μέρος, να θυμίσουμε πως σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση. 

46΄Ξεκίνησε το β΄μέρος

45' Τελείωσε 0-0 το πρώτο ημίχρονο.

43' Η καλύτερη φάση του αγώνα μέχρι τώρα για τον Ατρόμητο, με τον Ν. Γραμματικόπουλο να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Θωνιάτη να στέλνει από πολύ κοντά με κεφαλιά την μπάλα άουτ. 

36΄Γύρισμα του Καραχάλιου, απόκρουση του Τζουραμάνη, σουτ του Καλαντζή αλλά η μπάλα ψηλά άουτ. Η πρώτη απειλητική στιγμή στο ματς, αφού και οι δύο ομάδες παίζουν πολύ προσεκτικά και δεν υπάρχουν ευκαιρίες. Κλειστό ματς που φαίνεται ότι θα κριθεί στο γκολ.

20' Εχει μια ελαφρά υπεροχή η Καλαμάτα μέχρι τώρα, ωστόσο λείπουν οι μεγάλες φάσεις από το ματς. 

11' Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα λεπτά. 

5' Λίγος ο κόσμος στο γήπεδο, περίπου 80 φίλαθλοι της Καλαμάτας βρίσκονται και σήμερα κοντά στην ομάδα.

4' Οι συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Τζουραμάνης, λιβάνης, Μαντάς, Αθανασίου, Νικολόπουλος, Θωνιάτης, Σαμπανέι, Γκάτσης, Γ. Γραμματικόπουλος, Ν. Γραματικόπουλος, Βαβάτσικος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Κολοβούρης, Σοφός, Τσόπελας, Καντούτσης, Σκαρλάτος, Τσιμικλής, Ζαχαρόπουλος, Καραχάλιος, Καλαντζής, Πούτσης, Οντσβόνγκ.

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι.

Στις 2.30 μ.μ. θα ξεκινήσει στην Πάτρα ο τελικός του κυπέλλου του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής ανάμεσα στον Ατρόμητο Αχαίας και την Καλαμάτα. Το ματς είναι νοκ άουτ, δηλαδή σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής θα προκριθεί στους 8 του κυπέλλου Γ' εθνικής. Θα υπάρχει ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα.