Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 19:49

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-1: Τα μοιράστηκαν όλα

Γράφτηκε από τον

 

Από ένα βαθμό πήραν Εθνικός Μελιγαλά και Τέλλος Αγρας στο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο Μελιγαλά και έληξε με σκορ 1-1.

Ο αγώνας ήταν δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες που αμφότερες χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς, βλέποντας την επόμενη μέρα.

Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα προηγήθηκε στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 23’ όταν ο Τρίψας τροφοδότησε τον Διακουμή και εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια και να μην ηττηθούν για δεύτερο σερί ματς στο γήπεδό τους.

Το 1-1 σημειώθηκε στο 69’ με τον Χότζα να σεντράρει και τον παίκτη – προπονητή Ηλία Μουρούσια να στέλνει με ωραία κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Το ματς διαιτήτευσε ο Σερεμέτης, με βοηθούς τους Βανικιώτη και Καρύδα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Μακρής, Ντότσα (46’ Σεμούρης), Θανόπουλος, Καρατζούλιας, Μουρούσιας, Λάγιος, Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης (60’ Διακουμάκος), Χότζα.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγέρογλου, Πότσης, Γεωργόπουλος, Λ. Ν. Ανδρώνης, Τζανετέας, Καμινάρης, Παπαθεοδώρου, Αναστασόπουλος (72’ Κανελλόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Τρίψας (87’ Τσαρούχας), Διακουμής (82’ Καυκής).