Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 11:51

Παναθηναϊκός: Προθεσμία λίγων ωρών για Βέμερ και αποφυγή δεύτερου -3

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Προθεσμία λίγων ωρών για Βέμερ και αποφυγή δεύτερου -3

Μέχρι το απόγευμα πρέπει να τα βρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Γενς Βέμερ για να μην παγιωθεί και η δεύτερη αφαίρεση τριών βαθμών (στην τρίτη υποβιβάζεται) στο "τριφύλλι", καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Γερμανό αποφασίζοντας καταβολή ολόκληρου του ποσό.

Tο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε την πλευρά του Γενς Βέμερ και οριστικοποίησε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει το ποσό εξ ολοκλήρου (453.685 ευρώ) και όχι σε δόσεις, όπως πρώτος μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 και ο Κώστας Γουλής. Οι "πράσινοι" πρέπει να τα βρουν μέσα στη μέρα με τον παίκτη, για να μην παγιωθεί και το δεύτερο -3.

Το Sport24.gr ήταν την Τετάρτη (25/4) στην αίθουσα του δικαστηρίου της ΕΠΟ και σας παρουσίασε τους διαλόγους που υπήρξαν ανάμεσα στον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή Πάρη Ατλαμάζογλου αλλά και τον δικηγόρο του Παναθηναϊκού, Άλκη Παπαντωνίου και του προέδρου των πράσινων Βασίλη Κωνσταντίνου.

Μάλιστα στο δικαστήριο ήταν και ο δικηγόρος της λίγκας Γιάννης Οικονομάκης, καθώς ως γνωστόν η διοργανώτρια αρχή θα έκανε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Παναθηναϊκού κάτι που επίσης προκάλεσε ένταση. Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση τρίτης αφαίρεσης βαθμών, ο Παναθηναϊκός υποβιβάζεται αυτόματα.

Το "Τριφύλλι" έχει λίγες ώρες στη διάθεσή του για να καταβάλει ολόκληρο το ποσό ή να έρθει σε διακανονισμό με τον παίκτη για την καταβολή αυτού, προκειμένου να αποφύγει τη δεύτερη αφαίρεση βαθμών.

Πηγή: sport24.gr