Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 16:27

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 3-0: "Μίλησε" η έδρα (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Την 10η νίκη στους Γαργαλιάνους πανηγύρισε το Σάββατο ο Τέλλος Αγρας επικρατώντας με 3-0 της Ανδρούσας, η οποία ήταν τέσσερις αγωνιστικές αήττητη και προερχόταν από το εντυπωσιακό διπλό με 3-0 επί της Ομόνοιας.

Ο Τέλλος Αγρας όμως όταν αγωνίζεται στην έδρα του είναι... άλλη ομάδα. Ενδεικτικό ότι έχει κερδίσει τον πρωτοπόρο Πάμισο και έχει πάρει εντός τους 32 από τους 44 συνολικά βαθμούς στην Α' τοπική.

Στο προχθεσινό ματς ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 5' με τον Αλεξανδρόπουλο και στο 36' ο Διακουμής διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Το τρίτο γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 91' από τον Παπαθεοδώρου για να δώσει διαστάσεις στη νίκη του Τέλλου Αγρα.

Tο ματς διαιτήτευσε ο Κουτσαναστάσης με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Τσοπανάκη.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγέρογλου, Πότσης, Καμινάρης (88' Αναστασόπουλος), Λ. Χ. Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Τζανετέας, Διακουμής, Λ.Ν. Ανδρώνης, Τρίψας, Αλεξανδρόπουλος (90' Λακριντής), Παπαθεοδώρου.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Κακογιάννης, Βαβαρούτσος, Γκούνης, Τσώνης (72' Πατσιώτης), Γεωργιόπουλος, Χαρμπίλας (55' Ιμεράσι), Αντ. Καλογερόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος (46' Θεοδοσόπουλος), Δασκαλάκης.