Τετάρτη, 02 Μάιος 2018 11:15

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣΜ: Σήμερα η απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ

Γράφτηκε από τον

 

Αίτηση για ακύρωση των εκλογών της ΕΠΣΜ και διορισμό προσωρινής διοίκησης έχει καταθέσει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η ομάδα του Τάκη Βασιλόπουλου.

Θυμίζουμε ότι οι εκλογές έγιναν στις 26 Φεβρουαρίου με την παράταξη του Βασίλη Σπηλιώτη να κερδίζει μετά από κλήρωση την πλειοψηφία (6 εναντίον 5 στο 11μελές συμβούλιο).

Η παράταξη του Τάκη Βασιλόπουλου αμφισβήτησε άμεσα την εγκυρότητα των εκλογών και στην συνέχεια κατέθεσε τα παραπάνω αιτήματα στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Το αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας ειδοποίησε τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι το δικαστήριο θα γίνει σήμερα Τετάρτη 2 Μαϊού στις 4 μ.μ. στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδί, οπότε και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τις εκλογές της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Στην προσφυγή της η ομάδα του Βασιλόπουλου κάνει λόγο για παραβίαση του καταστατικού στις εκλογές, αναφέροντας μια σειρά από λόγους που θεωρούν ότι καθιστούν παράνομες τις εκλογές. Παράλληλα, σε περίπτωση που γίνει δεκτή η προσφυγή τους, προτείνουν το διορισμό συγκεκριμένων προσώπων ως προσωρινή διοίκηση, που θα έχει αρμοδιότητα να συγκαλέσει άμεσα εκλογές για νέα διοίκηση...