Τετάρτη, 02 Μάιος 2018 17:17

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Ασπρόχωμα και Ολυμπιακός στη μάχη της παραμονής

Γράφτηκε από τον

 

Τρεις αγωνιστικές έμειναν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής με τον Πάμισο να θέλει μόλις δύο βαθμούς ακόμη για να αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλητής.

Από την άλλη πλευρά γνωστές είναι οι δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν, ο Μιλτιάδης και η Αναγέννηση, ωστόσο για την τρίτη θέση του υποβιβασμού όλα είναι πλέον ανοικτά.

Ο Ολυμπιακός Καλαμάτας με την νίκη που πέτυχε την Κυριακή απέναντι στο Ασπρόχωμα μείωσε την διαφορά στον ένα βαθμό, ενώ έχει πλέον και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς νίκησε με 3-0 ενώ στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε χάσει με 1-0.

Πριν τρεις αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός ήταν στο -7 από τη ζώνη ωστόσο οι νίκες με Αναγέννηση και Ασπρόχωμα τον έφεραν σε απόσταση αναπνοής από την ζώνη.

Η παραμονή πλέον θα κριθεί στο φινάλε με το Ασπρόχωμα να κρατά πάντως ακόμη την τύχη στα χέρια του καθώς έχει προβάδισμα ενός βαθμού.

Η συνέχεια περιλαμβάνει δύο εντός έδρας παιχνίδια για το Ασπρόχωμα ενώ ο Ολυμπιακός έχει ένα ματς στην έδρα του, έχει όμως και το ματς με την Ομόνοια όπου θα είναι τυπικά φιλοξενούμενος.

Την προσεχή αγωνιστική λοιπόν ο Ολυμπιακός θα παίξει στο “Γ. Λουκαρέας”, με την Ομόνοια, ενώ το Ασπρόχωμα θα υποδεχθεί το ισχυρό ΑΟ Διαβολιτσίου.

Την προτελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την πολύ δυνατή φέτος Ανδρούσα ενώ το Ασπρόχωμα θα παίξει εκτός έδρας με τον ΑΟ Φαραι.

Τέλος, στο φινάλε του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θα παίξει εκτός έδρας με την Εράνη και το Ασπρόχωμα εντός έδρας με την Σπερχογεία.

Το πρόγραμμα

 

Ασπρόχωμα (20 βαθμοί)

 

28η αγωνιστική

Ασπρόχωμα – Διαβολίτσι

29η αγωνιστική

Φαραί – Ασπρόχωμα

30η αγωνιστική

Ασπρόχωμα - Σπερχογεία

 

Ολυμπιακός Καλαμάτας (19 βαθμοί)

28η αγωνιστική

Ομόνοια - Ολυμπιακός

29η αγωνιστική

Ολυμπιακός - Ανδρούσα

30η αγωνιστική

Εράνη - Ολυμπιακός