Τετάρτη, 02 Μάιος 2018 17:58

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πολύ κοντά σε Γιάννη Χριστόπουλο!

Γράφτηκε από τον

Το όνομα του Γιάννη Χριστόπουλου βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για τον πάγκο της “Μαύρης Θύελλας”...

Ο ικανός Μεσσήνιος τεχνικός είχε μιλήσει πέρυσι με την διοίκηση της Καλαμάτας, που είχε τον Σταύρο Παπαδόπουλο στο τιμόνι, χωρίς όμως να υπάρξει συμφωνία.

Η διοίκηση που ανέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο με πρόεδρο τον Γιάννη Σταματογιαννόπουλο και βασικό χρηματοδότη τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο είχε επίσης κάνει διερευνητική επαφή με τον Μεσσήνιο τεχνικό το προηγούμενο διάστημα.

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος μάλιστα είχε μιλήσει άλλωστε για μεγάλο όνομα προπονητή στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει. Μάλιστα δεν είχε διαψεύσει την περίπτωση Γιάννη Χριστόπουλου και είχε προαναγγείλει εξελίξεις για τις 15 Μαϊού.

Ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει ήδη σημείο επαφής ανάμεσα στον Μεσσήνιο τεχνικό και την διοίκηση της ομάδας, οι οποίοι έχουν κάνει κουβέντα για ένα πολυετές πλάνο με σκοπό την ανάκαμψη της ομάδας. Η συμφωνία λοιπόν φαίνεται πολύ πιθανή με τους “μελανόλευκους” και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί.

Θυμίζουμε ότι ο 46χρονος Μεσσήνιος τεχνικός έχει εργαστεί αρκετά χρόνια σε ομάδες της Σούπερ Λίγκα (ΠΑΣ Γιάννενα, Πλατανιά, Λεβαδειακό) και ασφαλώς πρόκειται για ένα τεχνικό που έχει όλες τις προοπτικές να οδηγήσει την Καλαμάτα στη νέα εποχή.