Παρασκευή, 04 Μάιος 2018 17:51

Εκαψαν το αυτοκίνητο του προέδρου της Σπάρτης

Γράφτηκε από τον

Στις φλόγες τυλίχθηκε το αυτοκίνητο του προέδρου της Σπάρτης, Δημήτρη Νικόλαρου. Τα ξημερώματα της Παρασκευής (4/5) τον ειδοποίησε η Πυροσβεστική για το συμβάν.

Την Πέμπτη (3/5) το βράδυ ο Δημήτρης Νικόλαρος είχε βγει με την οικογένειά του στην πλατεία της Σπάρτης. Στο σπίτι τους μπήκαν στις 02.00 τα μεσάνυχτα και τρεις ώρες μετά, στις 05.00 τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική του χτύπησε το κουδούνι της οικίας του. Ρωτήθηκε αν το αυτοκίνητο που είχε τυλιχτεί στις φλόγες, είναι δικό του.

"Ήταν δικό μου" απάντησε ο πρόεδρος της Σπάρτης, βλέποντας το αμάξι του (ΙΧ Peugeot 207) να έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Ο Δημήτρης Νικόλαρος μίλησε στο Sport24.gr για το περιστατικό και ανέφερε τα εξής:

"Αργήσαμε να πάμε στο σπίτι και είχα αφήσει το αυτοκίνητό μου σε συγκεκριμένο σημείο, όπου το αφήνω πάντα. Στις 05.00 μου χτύπησε το κουδούνι η Πυροσβεστική και με ειδοποίησε για αυτό που συνέβη. Είναι βραχυκύκλωμα;

Εμπρησμός; Για ποιο λόγο έγινε; Ποιον ενοχλήσαμε; Ή κάποιον πάμε να ενοχλήσουμε; Η Πυροσβεστική και η Αστυνομία αναζητούν τα αίτια. Δεν είχα δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα, αλλά δεν ξέρει κανείς πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος. Θα κάνω μήνυση κατ' αγνώστων και βλέπουμε...".

(Φωτό αρχείου)
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ