Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 14:54

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-2: Δεύτερη ισοπαλία με το ίδιο σκορ (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-2: Δεύτερη ισοπαλία με το ίδιο σκορ (φωτό)

Οπως στο ματς του α' γύρου, έτσι και στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση τους για τον β' γύρο της Α' τοπικής, ο Απόλλωνας Καλαμάτας και ο Πανθουριακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-2.

Προβάδισμα με δύο γκολ του Μπιτσάνη

Αυτή τη φορά ο Πανθουριακός ήταν αυτός που χτύπησε πρώτος καθώς προηγήθηκε με 0-2 χάρη στα γκολ που πέτυχε ο Μπιτσάνης στο 10' με πλασέ και στο 30' ο ίδιος παίκτης με προβολή.

Νωρίτερα, στο 25' ο Μουλιάτος του Πανθουριακού χτύπησε στη μύτη, το ματς διεκόπη για λίγα λεπτά και ο ικανός επιθετικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας για τις σχετικές εξετάσεις.

Απάντησε δις ο Γκελγκέρια 

Ο Απόλλωνας κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Γκελγκέρια πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο 42' με κοντινό πλασέ του νεαρού επιθετικού.

Στο 84' αποβλήθηκε ο Σεφεράσι του Πανθουριακού και ο Απόλλωνας κατάφερε τελικά να πάρει την ισοπαλία στις καθυστερήσεις, με τον Γκελγκέρια να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 94' με κοντινό πλασέ ύστερα από φάση διαρκείας.

Διαιτητής ήταν ο Κουτσαναστάσης με βοηθούς τους Κασκάνη, Βρυώνη.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Οικονομόπουλος, Κακαλής, Μανωλόπουλος, Λαγωνικάκος, Τσουλάκος, Γκελγκέρια, Παυλάκος (60’ Παλιατσέας), Κουντάνης, Βασιλόπουλος, Αλεξόπουλος, Αντεμάι.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Κλουβάτος, Παντσιώτης, Τριανταφυλλάκης, Σεφεράσι, Πανταζής (70’ Koυρούπης), Χελάς, Μπιτσάνης, Μουλιάτος (25’ λ.τρ. Βυζάς), Αργυρόπουλος, Τριανταφυλλάκης.