Δευτέρα, 07 Μαϊος 2018 16:29

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΕΡΑΝΗ 1-2: Ενατο διπλό με Δημητρακόπουλο!

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΕΡΑΝΗ 1-2: Ενατο διπλό με Δημητρακόπουλο!

 

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Αυγερινό Δημητρακόπουλο η Εράνη πέρασε νικηφόρα χθες από το “Β. Μαλαφέκας” κερδίζοντας την Ανδρούσα με σκορ 2-1.

Ο έμπειρος επιθετικός έβαλε και τα δύο γκολ της Φιλιατρινής ομάδας, ένα στο πρώτο μέρος και ένα στο δεύτερο, με τους γηπεδούχους να μειώνουν λίγο πριν το τέλος με τον Τσώνη. Αυτή ήταν η ένατη εκτός έδρας νίκη για το συγκρότημα του Κώστα Λυμπερόπουλου, που πραγματικά έχει εντυπωσιακό απολογισμό εκτός Φιλιατρών!

Από την άλλη η Ανδρούσα υπέστη δεύτερη σερί ήττα και δύσκολα πλέον θα διεκδικήσει την τρίτη θέση από το Διαβολίτσι.

Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή είχε καλές στιγμές στο πρώτο ημίωρο με τους Χαρμπίλα και Γεωργιόπουλο.

Ομως αυτή που άνοιξε το σκορ στο 31’ ήταν η Εράνη, με τον Βλαχόπουλο να κάνει τη σέντρα και τον Δημητρακόπουλο να γράφει με κοντινή κεφαλιά το 0-1.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μουλαβασίλη, ενώ στο 68’ η Εράνη είχε καλή στιγμή με τον Βλαχόπουλο να πλασάρει ψηλά άουτ από ευνοϊκή θέση.

Ο ίδιος παίκτης σούταρε στο 72’ για να αποκρούσει ο Κατσίποδας.

Στο 80’ ο Παπαδήμος έδωσε στον Δημητρακόπουλο ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα για το 0-2.

Η Ανδρούσα μείωσε άμεσα πάντως μιας και στο 83’ ο Τσώνης έκανε με κεφαλιά το 1-2 μετά από σέντρα του Δασκαλάκη.

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Παναγιωτόπουλο.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Γ. Καλογερόπουλος (72’ Πατσιώτης), Βασιλογιαννακόπουλος, Κακογιάννης, Βαβαρούτσος, Δασκαλάκης, Τσώνης, Μουλαβασίλης (70’ Γκούνης), Θεοδοσόπουλος (55’ Ιμεράσι), Γεωργιόπουλος, Χαρμπίλας (17’ λ. τρ. Α. Καλογερόπουλος).

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Οικονομόπουλος, Νικολακόπουλος, Αλεβίζος, Μπουρδέκας (55’ Χάρμπας), Πέππας, Σταματόπουλος, Μπεγέτης, Παπαδήμος (87’ Μεϊντάνης), Βλαχόπουλος, Δημητρακόπουλος (85’ Λαμπρόπουλος).