Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 18:24

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 1-0: Χαμογέλασε στο 92’ με Μιτρόφ!

Γράφτηκε από τον

 

Με γκολ του Ιλιε Μιτρόφ στο 92’ η Κυπαρισσία λύγισε με σκορ 1-0 την αντίσταση του Α.Ο. Φαραί και πανηγύρισε την 13η νίκη στην Α’ τοπική.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται πλέον ως στόπερ, άφησε στα τελευταία λεπτά το κέντρο της άμυνας και πέρασε στην επίθεση με τους Βατσή και Χρονόπουλο. Από σέντρα λοιπόν του Ανδρουτσή στο 92’ ο Βατσής μέσα στην μικρή περιοχή έστρωσε την μπάλα στον Μιτρόφ και ο τελευταίος την έστειλε στα δίχτυα. Η Κυπαρισσία από το 60’ και μετά ανέβασε την απόδοσή της και έχασε αρκετές ευκαιρίες με τους Σπυρόπουλο και Μιτρόφ. Από την άλλη ο Α.Ο. Φαραί είχε δύο ευκαιρίες στην αντεπίθεση με Καλαντζή, Χελά και πάλεψε μέχρι το τέλος για το θετικό αποτέλεσμα.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Βανικιώτη.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης,, Μπακόπουλος, Μιτρόφ, Γεωργιόπουλος (65’ Ντιόπ), Κωνσταντόπουλος, Σπυρόπουλος (80’ λ.τρ. Λαχανάς), Χρονόπουλος, Βατσής, Θεοχαρόπουλος.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Ρακόπουλος, Σαμιώτης, Κατσιμαγκλής (84’ Ηλ. Μπούνας), Στ. Μπούνας, Πολίτης, Δουρούμης, Σεριάτος, Παχής, Χελάς, Σταματελόπουλος, Καλαντζής.