Σάββατο, 12 Μάιος 2018 08:49

Εξι εξ' αναβολής ματς για το προπαιδικό πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

 

Εξι εξ αναβολής ματς για το προπαδικό πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΣΜ, θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα για τον 1ο όμιλο θα παίξουν ο Απόλλωνας Καλαμάτας με τα Πράσινα Πουλιά, ματς που εντάσσεται στην 6η αγωνιστική και με το οποίο θα ολοκληρωθεί ο εν λόγω όμιλος. Ο Αίας έχει κατακτήσει τον τίτλο με 22 βαθμούς, η Καλαμάτα είναι δεύτερη με 15 βαθμούς, τα Πράσινα Πουλιά έχουν 11 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση, η Δόξα είναι 4η με 4 βαθμούς και ο Απόλλωνας έχει δύο βαθμούς.

Για τον δεύτερο όμιλο θα γίνουν δύο παιχνίδια. Σήμερα θα παίξουν ο Ολυμπιακός Καλαμάτας με τον Πάμισο (ματς για την 1η αγωνιστική) και την Κυριακή ο Ηρακλής Καλαμάτας με τον ΑΠΣ Αρι (ματς για την 6η αγωνιστική). Ο Ολυμπιακός έχει 19 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση, αλλά αν νικήσει τον τέταρτο της βαθμολογίας Πάμισο (6 β.) και το επόμενο Σάββατο το Δαναό, θα πάρει την πρώτη θέση. Ο Δαναός έχει 24 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή, όμως έχει να δώσει μόνο ένα εξ αναβολής παιχνίδι, αυτό με τους “ερυθρόλευκους”. Ο δεύτερος Πανθουριακός με 22 βαθμούς έχει ολοκληρώσει τους αγώνες του. Ως εκ τούτου τον τίτλο διεκδικούν ο Δαναός με τον Ολυμπιακό.

Οσον αφορά τον Ηρακλή Καλαμάτας έχει 6 βαθμούς, όσους και ο Πάμισος και ο ΑΠΣ Αρις 3 βαθμούς και είναι τελευταίος.

Για τον τρίτο όμιλο θα αναμετρηθούν ο Αστέρας Αρφαρών με το Ασπρόχωμα (ματς για την 1η αγωνιστική) και η Ομόνοια με την Αναγέννηση Παραλίας (ματς για την 7η αγωνιστική) που είναι το ντέρμπι κορυφής. Η Ομόνοια έχει 18 βαθμούς και η Αναγέννηση 15, έχοντας κερδίσει στον πρώτο γύρο με 3-1. Ετσι αν πάρει τη νίκη θα πάρει και την πρώτη θέση, ενώ και με ισοπαλία θα έχει ελπίδες, αφού έχει να δώσει ένα ακόμα παιχνίδι στις 19 Μαΐου με το Ασπρόχωμα. Η Ομόνοια για να είναι σίγουρη θέλει μόνο νίκη. Οσο για τα Αρφαρά έχουν 12 βαθμούς, ενώ το Ασπρόχωμα δεν έχει βαθμό.

Τέλος στον τέταρτο όμιλο θα παίξουν η τρίτη της βαθμολογίας Μεθώνη (11 β.) με τον 5ο Τσικλητήρα Πύλου (9 β.).

Στον εν λόγω όμιλο πρώτος είναι ο Τέλλος Αγρας με 27 βαθμούς και δεύτερη η Εράνη με 22 βαθμούς.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια και έτσι το εξ αναβολής ντέρμπι με την Εράνη στις 20 Μαΐου έχει ενδιαφέρον μόνο για το γόητρο. Ο τέταρτος όμιλος θα ολοκληρωθεί στις 23 Μαΐου με ην εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Πύλου με τη Μεθώνη, που παίζουν και σήμερα (ματς για την 1η αγωνιστική).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

 

1oς όμιλος

 

Σάββατο

Απόλλωνας Καλαμάτας - Πράσινα Πουλιά

Γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, 9 π.μ.

Βασιλοπούλου

 

 

2ος όμιλος

 

Σάββατο

Ολυμπιακός Καλαμάτας - Πάμισος (12/5)

Γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, 11 π.μ.

Κομπιλίρης

 

Κυριακή

 

Ηρακλής Καλ. - ΑΠΣ Αρις

Γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, 11 π.μ.

Μπασιλάρης

 

3ος όμιλος

 

Σάββατο

Αστέρας Αρφαρών - Ασπρόχωμα

Γήπεδο Αρφαρών, 10 π.μ.

Βανικιώτης

 

Κυριακή

 

Ομόνοια – Αναγέννηση Παραλίας

Γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, 10 π.μ.

Γαλακούτης

 

4ος όμιλος

Σάββατο

Μεθώνη – Τσικλητήρας Πύλου

Γήπεδο Μεθώνης, 10 π.μ.

Μιχαλόπουλος