Δευτέρα, 14 Μάιος 2018 16:30

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 5-1: Ξέσπασε στο β’ ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Με γκολ που σημείωσε στο β’ ημίχρονο, ο Πανθουριακός κέρδισε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Σπερχογείας “Π. Γεωργανάς”, τον Εθνικό Μελιγαλά με 5-1.

Η ομάδα της Θουρίας δεν είχε την επιθυμητή απόδοση στο πρώτο μέρος, όπου είχε κάποιες καλές φάσεις, ένα δοκάρι, αλλά δεν σκόραρε. Είχε δοκάρι με Χελά και φάσεις με τους Μπιτσάνη, Μουλιάτο, αλλά δεν μπόρεσαν να βάλουν γκολ. Στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους κατάφερε να ανοίξει το σκορ και από εκεί και μετά έγινε πιο εύκολο το έργο της. Οι παίκτες του Πανθουριακού αξιοποίησαν και άλλες από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν και έτσι ήρθε η νίκη με μεγάλο σκορ. Πέρα από τη νίκη, αξιοσημείωτο είναι και το ότι ο προπονητής Παναγιώτης Δρούγας χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ως βασικό το νεαρό Νίκο Λάσκαρη, ο οποίος σε γενικές γραμμές είχε καλή απόδοση.

Ο Εθνικός Μελιγαλά, από την αρχή του αγώνα αγωνίστηκε προσέχοντας την αμυντική του γραμμή και να μην αφήσει χώρους στην αντίπαλη ομάδα να απειλήσει. Στην επανάληψη, όταν δέχτηκε το 1ο γκολ, έχασε τη συνοχή του και ο αντίπαλος του, που ήταν ιδιαίτερα απειλητικός κατόρθωσε να βρει δίχτυα άλλες 4 φορές και να φτάσει σε μια άνετη νίκη.

Δοκάρια και γκολ

Στο 30’ ο Χελάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 50’ από σέντρα του Κουρούπη, ο Μπιτσάνης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 56’ ο Μπιτσάνης με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Ο ίδιος στο 61’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, όμως η μπάλα από το ψηλοκρεμαστό σουτ που έκανε, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 63’ ο Βυζάς με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας του Λίβα και “έγραψε” το 3-0. Στο 68’ ο Σαραντόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε προσωρινά σε 3-1. Στο 73’ ο Πανταζής με σουτ σημείωσε το 4-1 και στο 85’ ο Μουλιάτος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς (80’ Φαββατάς), Λάσκαρης (70’ Δημητρακόπουλος), Τριανταφυλλάκης, Κλουβάτος, Παντσιώτης, Αργυρόπουλος (32’ λ.τρ. Κουρούπης), Μουλιάτος, Μουστάκας, Μπιτσάνης, Πανταζής, Χελάς (60’ Βυζάς).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Πάσκο, Χότζα, Μακρής, Χαραλαμπόπουλος, Καρατζούλιας, Λάγιος, Σαραντόπουλος, Διακουμάκος (46’ Σεμούρι), Ρουμελιώτης (80’ Μπουρίκας), Μουρούσιας.