Δευτέρα, 14 Μάιος 2018 18:30

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΕΡΑΝΗ 0-0: Λευκή ισοπαλία όπως και στα Φιλιατρά!

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΕΡΑΝΗ 0-0: Λευκή ισοπαλία όπως και στα Φιλιατρά!

Λευκή ισοπαλία είχαμε χθες στους Γαργαλιάνους στο Τριφυλιακό ντέρμπι του Τέλλου Αγρα με την Εράνη. Αξιοσημείωτο πως 0-0 είχε λήξει και το ματς του πρώτου γύρου στα Φιλιατρά!

Ο αγώνας έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων και των δύο ομάδων και είχε ορισμένες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Μετά από αυτή την ισοπαλία η Εράνη διατήρησε το +2 από τον Αγρα και βρίσκεται στην 6η θέση μαζί με την Κυπαρισσία με 50 βαθμούς.

Στο 30’ το διαγώνιο σουτ του Παπαδήμο δεν βρήκε στόχο, με τον Αγρα να απαντά στο 35’ με την κεφαλιά του Λ.Ν. Ανδρώνη να φεύγει άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Λ.Χ. Ανδρώνης έστειλε εξ’ επαφής την μπάλα άουτ με πλασέ, ενώ στο 42’ την κεφαλιά του Δημητρακόπουλου απέκρουσε σε κόρνερ ο Καλογερόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 62’ με τον νεαρό Αλεξανδρόπουλο να σουτάρει και τον Λυμπερόπουλο να του λέει “όχι”.

Στο 73’ ο Καλογερόπουλος νίκησε στο τετ α τετ τον Παπαδήμο.

Νέα καλή στιγμή για την Εράνη στο 85’ με τον Δημητρακόπουλο να μην μπορεί σε σκοράρει από κοντά σε φάση διαρκείας.

Στο 89’ οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι όταν σε σέντρα του

Διακουμή η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Πέππα, με τον διαιτητή να το θεωρεί ακούσιο.

Στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Βλαχόπουλος και η Φιλιατρινή ομάδα τελείωσε το ματς με 10 παίκτες.

Πάντως στο 94’ λίγο έλλειψε η Εράνη να πάρει το διπλό όμως ο Καλογερόπουλος έκανε σπουδαία απόκρουση σε κοντινό σουτ του Πέππα.

Διαιτητής ήταν ο Ζαρακοβίτης και βοηθοί ο Τσοπανάκης και η Τσουκάλη.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Καλογερόπουλος, Πότσης (90’ Κανελλόπουλος), Καμινάρης, Λ. Ν. Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Τζανετέας, Λ.Χ. Ανδρώνης, Παπαθεοδώρου, Τρίψας, Διακουμής, Αλεξανδρόπουλος (87’ Αναστασόπουλος).

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Οικονομόπουλος, Νικολακόπουλος, Αλεβίζος, Μπουρδέκας, Πέππας, Μεϊντάνης (75’ Μητρόπουλος), Χάρμπας (60’ Μπεγέτης), Παπαδήμος (88’ Λαμπρόπουλος), Βλαχόπουλος, Δημητρακόπουλος (89’ Γιαννακόπουλος).