Δευτέρα, 14 Μάιος 2018 19:19

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 5-0: Δεν του... χαρίστηκε (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 5-0: Δεν του... χαρίστηκε (φωτό)

Βαριά ήττα με σκορ 5-0 από τον Α.Ο. Φαραί υπέστη το Σάββατο στο “Π. Μπαχράμης” το Ασπρόχωμα και δυσκόλεψε αισθητά η παραμονή στην Α’ τοπική.

Η ομάδα των Γιαννιτσανίκων έπαιξε σοβαρά, εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά αμυντικά λάθη των φιλοξενούμενων και έφτασε σε μια από τις πιο εύκολες νίκες της τη φετινή σεζόν. Παράλληλα με την εμφάνιση και την εμφατική της νίκη έβαλε τέλος στους όποιους... ψιθύρους είχαν ακουστεί την περασμένη εβδομάδα, πως θα εμφανιστεί... χαλαρή απέναντι στο Ασπρόχωμα που καιγόταν για τη νίκη. Το σκορ στο 17’ ήταν 3-0 και τα πάντα... τελείωσαν πριν αρχίσουν για το συγκρότημα του Παντελή Τσιγαρίδη που δεν μπήκε ποτέ στην ψυχολογία και τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης. Πλέον το Ασπρόχωμα βρέθηκε δύο βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και εκτός από νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της Σπερχογείας, θέλει και ήττα του Ολυμπιακού Καλαμάτας στα Φιλιατρά από την Εράνη για να σώσει την παρτίδα.

Για την καλαματιανή ομάδα, που ανέβηκε στη 10η θέση της βαθμολογίας, χατ τρικ πέτυχε ο πολύπειρος Χρήστος Καλαντζής και άλλα δύο γκολ σημείωσε ο Βαγγέλης Χελάς

3-0 στο 17’!

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από τα πρώτα λεπτά πως παίζουν μόνο για το τρίποντο και στο 4’ άνοιξαν το σκορ... Ο Σεριάτος με ωραίο τακουνάκι βρήκε στην περιοχή τον Καλαντζή και εκείνος με συρτό σουτ έγραψε το 1-0.

Το Φαραί συνέχισε να υπερέχει και στο 10’ ο Λικάι έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Καλαντζής σαν σε προπόνηση στο δεύτερο δοκάρι έκανε με κοντινό πλασέ το 2-0.

Η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή δεν κατέβασε ταχύτητα και στο 17’ έκανε

το 3-0.... Ο Καλαντζής με κάθετη μπαλιά στον κενό χώρο, έβγαλε τετ α τετ τον Χελά και εκείνος αφού προσπέρασε τον Παπανικολόπουλο με ψύχραιμο πλασέ νίκησε για τρίτη φορά τον νεαρό Μαυροειδέα.

Μετά από το τρίτο γκολ η φιλοξενούμενη ομάδα είχε εξαιρετικά δύσκολο έργο και με την ψυχολογία εις βάρος, έκανε λίγο πράγματα μέχρι το τέλος του α’ ημιχρόνου.

Στο 21’ το φάουλ του Γυφτέα έβγαλε σε κόρνερ ο Ρακόπουλος. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μπεκιάρης με τον Γυφτέα να κάνει την κοντινή προβολή που έφυγε ψηλά άουτ.

Χατ τρικ ο Καλαντζής,

δύο γκολ ο Χελάς

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Σεριάτος τροφοδότησε τον Χελά που σκόραρε με πλασέ μέσα από την περιοχή, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ ύστερα από έγκαιρη υπόδειξη του β’ βοηθού Κομπιλίρη.

Στο δεύτερο μέρος το Ασπρόχωμα ανέβασε απόδοση και προσπάθησε να μειώσει, όμως η αντίδραση του ήρθε αργά.

Στο 48’ ο Κανανάι εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Παπανικολόπουλος πήρε την κεφαλιά, με τον Ρακόπουλο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Η επιθετικότητα του Ασπροχώματος κόπασε μετά το πρώτο 20λεπτο και στο 66’ οι γηπεδούχοι έβαλαν και τέταρτο γκολ...

Μετά από λάθος της άμυνας ο Καλαντζής κέρδισε την μπάλα και με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα για το 4-0.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Λικάι σέντραρε από δεξιά και ο Σεριάτος έπιασε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Στο 78’ ο Χελάς με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα η διαιτησία του Κουτσαναστάση και των βοηθών του Αντωνόπουλου και Κομπιλίρη.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Ρακόπουλος, Σκιάς, Πολίτης, Κατσιμαγκλής, Λικάι (80’ Κουνάδης), Σταματελόπουλος, Δουρούμης, Σαμιώτης (49’ Η. Μπούνας), Σεριάτος, Χελάς, Καλαντζής.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Μαυροειδέας, Παπανικολόπουλος, Τσαγκλής (78’ Χριστόπουλος), Μουράτι, Μπούρδος, Μπεκιάρης, Παχτίτης (46’ Μυστριώτης), Πικιός (59’ Θεοδωρόπουλος), Κανανάι, Γυφτέας, Ζαφειρόπουλος.