Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 20:00

Ο Μπριάκος εξέτασε τους υποψήφιους διαιτητές και μίλησε στους εν ενεργεία Μεσσήνιους

Γράφτηκε από τον

Δέκα  υποψήφιοι Μεσσήνιοι διαιτητές ποδοσφαίρου εξετάστηκαν σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.


Υπεύθυνος των γραπτών εξετάσεων ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Θανάσης Μπριάκος ενώ οι υποψήφιοι διαιτητές που εξετάστηκαν ήταν οι Αρμάντο Αλικάι, Κώστας Βοσνάκης, Απόστολος Καυκάς, Ζωή Κρόμπα - Τσαούση, Θεόδωρος Μαγουλιανίτης, Γιώργος Μιχαλόπουλος, Φίλιππος Σίκαλης, Δημήτρης Τάγαρης, Ευγενία Τσαούση, Βασιλική - Δήμητρα Τσακάκου.
Παρών στο Αθλητικό Κέντρο στον Κορδία ήταν ακόμη ο πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου διαιτητών Νίκος Κοσσάρης και τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας Χρήστος Κότσαρης, Παναγιώτης Μανωλόπουλος και Ανδρέας Μιχαλακέας.
Μετά τις εξετάσεις ακολούθησε πρακτική εξάσκηση στο γήπεδο για όλους τους διαιτητές της ΕΠΣΜ.
Το παρών έδωσε και ο εθνικός γυμναστής των διαιτητών της Κ.Ε.Δ. της ΕΠΟ Βασίλης Λώλης, ο οποίος έδωσε οδηγίες προπόνησης με πρακτική εξάσκηση στο γήπεδο σε όλους τους διαιτητές.
Να σημειωθεί ότι την πρακτική εξάσκηση στο γήπεδο παρακολούθησαν και  μόνο τρεις Μεσσήνιοι προπονητές, οι Άγγελος Σκαφιδάς, Αλέκος Τσατάς και Σπύρος Καρούμπαλης. Κύριος σκοπός τους ήταν να παρακολουθήσουν τις τελευταίες τροποποιήσεις του οφσάιντ σε πρακτική εξάσκηση στο γήπεδο από τον πρώην διεθνή διαιτητή Θανάση Μπριάκο.

Μίλησαν στους διαιτητές

Μετά το τέλος των εξετάσεων, οι κ. Λώλης αλλά και ο κ. Μπριάκος μίλησαν για αρκετή ώρα στους Μεσσηνίους διαιτητές (και στους υποψήφιους και στους εν ενέργεια) και τους τόνισαν διάφορα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν.