Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 16:22

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: “Χάσαμε την άνοδο στις λεπτομέρειες”, λέει ο Μιχάλης Ζάγκος

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: “Χάσαμε την άνοδο στις λεπτομέρειες”, λέει ο Μιχάλης Ζάγκος

Στη Β’ τοπική θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Καλλιθέα, καθώς ηττήθηκε στο κυριακάτικο μπαράζ ανόδου με 1-0 από τον Ηρακλή Κυπαρισσίας στην παράταση.

Η Καλλιθέα έκανε πάντως με διαφορά την καλύτερη πορεία των τελευταίων χρόνων τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του β’ ομίλου της Β’ τοπικής.

Ενδεικτικό ότι πέρυσι τερμάτισε 10η, το 2015-16 5η, το 2014-15 7η, το 2013-14 10η, όπως και το 2012-13. Στην ίδια θέση τερμάτισε και το 2011-12. Το 2010-11 ήταν 7η, ενώ το 2009-10 11η. Με άλλα λόγια η Καλλιθέα ξέφυγε από τη μετριότητα και διεκδίκησε φέτος την άνοδο στην Α1, παίζοντας σ’ ένα ματς τους κόπους μιας χρονιάς.

Αποχωρεί από τον πάγκο

Ο Μιχάλης Ζάγκος που κάθισε στον πάγκο στις τελευταίες 8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος και στο μπαράζ (αντικαθιστώντας τον Γιώργο Λίγγρη), εκτιμά ότι η άνοδος χάθηκε στις λεπτομέρειες.

“Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση και στον κόσμο που βρέθηκε κοντά μας και στους παίκτες γιατί υπερέβαλαν εαυτούς σε αυτό το ματς. Xάσαμε στις λεπτομέρειες. ‘Οταν πήγα στην ομάδα, ήταν στην 5η θέση βγήκαμε δεύτεροι, πήγαμε στα μπαράζ και αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε τον πρώτο στόχο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ηρακλή Κυπαρισσία για την άνοδο στην Α1 τοπική”, λέει στην “Ελευθερία” ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Καλλιθέα. “Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε. Τους παίκτες και το συμβούλιο για την επιλογή και τη στήριξη στο πρόσωπο μου. Eύχομαι καλή συνέχεια”.