Σάββατο, 19 Μαϊος 2018 16:29

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Πρώτος σκόρερ στον 1ο όμιλο της Β' τοπικής ο Τσιλίκος, ανυπομονησία για το γήπεδο

Γράφτηκε από τον
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Πρώτος σκόρερ στον 1ο όμιλο της Β' τοπικής ο Τσιλίκος, ανυπομονησία για το γήπεδο

Στην 4η θέση του 1ου ομίλου της Β’ τοπικής τερμάτισε ο Ατρόμητος Πλατύ συγκεντρώνοντας 42 βαθμούς, που μεταφράζονται σε 12 νίκες, 6 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Μια πορεία, αν μη τι άλλο, ικανοποιητική με δεδομένο ότι ο Ατρόμητος μπήκε στο γήπεδο με βασικό στόχο την άνετη παραμονή!

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι παίκτες έπαιζαν αφιλοκερδώς. Ουσιαστικά ήταν μια παρέα, με τους Βασίλη Τσιλίκο και Δημήτρη Παυλόπουλο να συνθέτουν το τεχνικό δίδυμο. Αμφότεροι μάλιστα προσέφεραν τις υπηρεσίες του και στον αγωνιστικό χώρο, με τον Τσιλίκο να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ όχι μόνο της ομάδας του, αλλά και του ομίλου, βρίσκοντας 24 φορές το δρόμο για τα δίχτυα. Το εντυπωσιακό ότι πέτυχε γκολ κόντρα σε όλες τις ομάδες με εξαίρεση το Νέο Αρι. Διψήφιο αριθμό τερμάτων (10) είχε και ο Γιώργος Λυμπερόπουλος. Οι δύο τους δηλαδή σημείωσαν τα 34 από τα 52 γκολ της ομάδας του Ατρομήτου, που ως γνωστόν αγωνιζόταν στο γήπεδο των Αρφαρών. Το μεγάλο στοίχημα ενόψει της νέας σεζόν είναι να επιστρέψει η ομάδα στο σπίτι της. Κάτι που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αφού αναμένεται να περάσει άμεσα από το περιφερειακό συμβούλιο το θέμα της χρηματοδότησης και της τοποθέτησης τάπητα στο γήπεδο του Πλατύ.

Απολογισμός της σεζόν από τον πρώτο σκόρερ Β. Τσιλίκο

Ο Βασίλης Τσιλίκος μιλώντας στην “Ελευθερία” δεν κρύβει ότι: “Το μυαλό μας είναι στο γήπεδο. Προέχει να λυθεί το γηπεδικό ζήτημα και ελπίζουμε τη νέα χρονιά να παίζουμε στην έδρα μας. Αν γίνει αυτό, θα μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες”. Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είπε ότι: “Πρωταρχικός στόχος ήταν η εύκολη παραμονή. Μέσα μας βέβαια είχαμε την ελπίδα ότι μπορούμε να τερματίσουμε στην 4άδα, γιατί υπήρχε ο βασικός κορμός. Η 4η θέση είναι επιτυχία για τον Ατρόμητο, διότι οι παίζουν παίκτες αφιλοκερδώς και συνεισφέρουν μάλιστα για την ομάδα του χωριού”. Ο

Β. Τσιλίκος έκανε ιδιαίτερη μνεία και στη διοίκηση του Ατρομήτου, τονίζοντας ότι έχει σημαντικό μερίδιο στη φετινή πορεία, μιας και ήταν όλη τη χρονιά δίπλα στην ομάδα. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι δεν θα συνεχίσει και του χρόνου στο διπλό πόστο του προπονητή – παίκτη, αλλά εκτιμά ότι η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα σε αυτή τη θέση, μιας και ο Δημήτρης Παυλόπουλος κάνει πολύ καλή δουλειά και πιστεύω ότι το Πλατύ έχει προπονητή με όρεξη για δουλειά”.