Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 15:40

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-1: Ενα ακόμη διπλό με άμυνα - “μπετόν” και σκόρερ τον Κουλόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-1: Ενα ακόμη διπλό με άμυνα - “μπετόν” και σκόρερ τον Κουλόπουλο

 

Με όπλο την άμυνα - “μπετόν” και σκόρερ τον... συνήθη ύποπτο Βαγγέλη Κουλόπουλο το Διαβολίτσι επικράτησε με 1-0 της Ανδρούσας στο “Β. Μαλαφέκας” και τελείωσε ιδανικά το πρωτάθλημα στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα έκανε... ρεκόρ στο παθητικό τερμάτων, αφού δέχθηκε μόλις 13 γκολ σε 30 παιχνίδια και φυσικά είχε με διαφορά την καλύτερη άμυνα στην Α’ τοπική.

Από την άλλη πολύ καλή ήταν η χρονιά και για την Ανδρούσα που κατέκτησε την 4η θέση της βαθμολογίας, συγκεντρώνοντας 55 βαθμούς.

Οσον αφορά τον προχθεσινό αγώνα, οι δύο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα στους 100 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο, παίζοντας ελεύθερα και απαλλαγμένες από κάθε άγχος.

Να σημειώσουμε πως στο ματς του πρώτου γύρου η Ανδρούσα είχε κερδίσει στο Διαβολίτσι τον ΑΟΔ με το ίδιο σκορ (1-0). Στο 13’ το σουτ του Βορίλα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έφυγε ψηλά άουτ. Στο 24’ ο Ζάκκας έκανε τη σέντρα και ο Κουλόπουλος με προβολή έγραψε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι του Νίκου Γεωργακλή προσπάθησαν για την ισοφάριση, έχοντας την υπεροχή. Στο 70’ πάντως ο Κατσίποδας είπε “όχι” σε σουτ του Πιτσιλή. Στο 78’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Βασιλογιαννακόπουλος σούταρε με τον Κωνσταντακόπουλο να αποκρούει... Η Μπάλα έφτασε στον Α. Καλογερόπουλο που έπιασε νέο σουτ (με τον Κωνσταντακόπουλο εκτός εστίας) όμως ο Μπαλόπουλος απομάκρυνε λίγο πριν τη γραμμή. Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 85’ για την Ανδρούσα με το δυνατό σουτ του Πατσιώτη να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής ήταν ο Νίκας, με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Παλλαδινό.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Κακογιάννης, Γκούνης, Βαβαρούτσος, Γ. Καλογερόπουλος (60’ Ιμεράσι), Βασιλογιαννακόπουλος, Δασκαλάκης, Τσώνης, Α. Καλογερόπουλος (78’ Πατσιώτης) Γεωργιόπουλος, Θεοδοσόπουλος (71’ Χαρμπίλας).

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπαλόπουλος, Εμμανουήλ, Μαυροειδάκος (60’ Ηλιόπουλος), Πιτσιλής, Κρεμύδας, Ζάκκας, Κουλόπουλος, Βορίλας, Τσουκαλάς.