Τρίτη, 22 Μάιος 2018 13:34

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Με Παλαμάρα και τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον

 

Την ημέρα που έπεφτε η αυλαία στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, το Διαβολίτσι ξεκινούσε τον προγραμματισμό του για τη σεζόν 2018-19...

Και φυσικά η πρώτη κίνηση της διοίκησης ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον... εορτάζοντα χθες προπονητή Κώστα Παλαμάρα. Ο πρόεδρος του ΑΟΔ Γιάννης Κωνσταντάρας συναντήθηκε με τον καλαματιανό προπονητή και μέσα σε λίγα λεπτά έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν να συνεχίσουν από κοινού και τη νέα σεζόν. Αλλωστε η συνταγή φέτος αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από επιτυχημένη, με τον ΑΟΔ να πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά της ιστορίας του κατακτώντας την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Η διοίκηση του ΑΟΔ συνεχίζει την πετυχημένη συνταγή

Η διοίκηση του Διαβολιτσίου λοιπόν ήταν κάτι... παραπάνω από ευχαριστημένη από τον Κώστα Παλαμάρα για την δουλειά και τον επαγγελματισμό του, αλλά και ο ίδιος ο 42χρονος τεχνικός έχει να λέει για την συνέπεια και τον άψογο προγραμματισμό της διοίκησης. Παράλληλα στο πόστο του θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν και ο βοηθός του Παλαμάρα και προπονητής τερματοφυλάκων Δανιήλ Σταυρόπουλος.

Ο ΑΟΔ είχε απολογισμό τη φετινή σεζόν 20 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες και με 67 βαθμούς, τερμάτισε πίσω μόνο από τον πρωταθλητή Πάμισο και τον Πανθουριακό. Εκεί βέβαια που η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα έσπασε τα... κοντέρ ήταν στην άμυνα, μιας και δέχθηκε μόνο 13 γκολ και είχε την καλύτερη αμυντική γραμμή στην κατηγορία.

Για τη νέα σεζόν ο πήχης θα μπει πιο ψηλά για την ομάδα του Διαβολιτσίου που σκοπεύει να κρατήσει τον βασικό κορμό των ποδοσφαιριστών και να κάνει ορισμένες επιλεκτικές μεταγραφές σε συγκεκριμένες θέσεις. Ηδη ορισμένοι παίκτες είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσουν τη θητεία τους στον ΑΟΔ, ενώ έχει γίνει βολιδοσκόπηση και σε ορισμένους μεταγραφικούς στόχους.