Παρασκευή, 25 Μάιος 2018 13:57

Προβάδισμα Μάντσεστερ για Παπασταθόπουλο μετά από τηλεφώνημα Μουρίνιο!

Γράφτηκε από τον
Προβάδισμα Μάντσεστερ για Παπασταθόπουλο μετά από τηλεφώνημα Μουρίνιο!

 

Ενα τηλεφώνημα του Ζοσέ Μουρίνιο στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, φαίνεται ικανό να αλλάξει τα δεδομένα της αποχώρησης του Μεσσήνιου ποδοσφαιριστή από την Ντόρτμουντ.

Η γερμανική ιστοσελίδα sport.de, που επικαλείται πηγές, αλλά και πληροφορίες από το «Funke Sport», αποκάλυψε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποκτήσει πλέον προβάδισμα από την Αρσεναλ στην διεκδίκηση του Ελληνα κεντρικού αμυντικού της Ντόρτμουντ, σημειώνοντας ότι ο Πορτογάλος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» επικοινώνησε προσωπικά στο τηλέφωνο με τον 29χρονο αμυντικό, προκειμένου να του ζητήσει να φτάσει στο Νησί και την Premier League για να φορέσει την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρουν οι Γερμανοί, Αρσεναλ και ιταλικές ομάδες, παραμένουν ως πιθανοί αγοραστές του διεθνή Ελληνα άσου, που έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ έως το καλοκαίρι του 2019. Η Ντόρτμουντ φαίνεται να έχει αποφασίσει την πώλησή του αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της, κοστολογώντας τον μάλιστα, στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο Παπασταθόπουλος που φοράει από το 2013 την φανέλα των «κιτρινόμαυρων», επίσης θέλει να αποχωρήσει, διακρίνοντας έλλειψη ισχυρής νοοτροπίας στους στόχους της ομάδας. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται να σχολιάσει σχετικά: «Η επόμενη σεζόν είναι η επόμενη σεζόν», είπε μετά την φιλική ισοπαλία (1-1) με τους Λος Άντζελες FC, το βράδυ της Τετάρτης στην Καλιφόρνια, όταν ρωτήθηκε για τα μελλοντικά του σχέδια.

Στο φιλικό ο Sokratis αγωνίστηκε για 73 λεπτά και έγινε αλλαγή, παραχωρώντας την θέση του στον Σέρχιο Γκόμες.