Σάββατο, 02 Ιούνιος 2018 16:36

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Πώς ξεκινούν οι ομάδες στους αγώνες κατάταξης

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το ματς Τζωνάκος – 9ο Σύνταγμα Πεζικού, το οποίο εντασσόταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μαζικού αθλητισμού που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας.

Με το εν λόγω παιχνίδι έπεσε η “αυλαία” της κανονικής περιόδου και από τη Δευτέρα ξεκινούν οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 1-4 και 5-8. Οι ομάδες δηλαδή που τερμάτισαν από την πρώτη έως την τέταρτη θέση θα παίξουν μεταξύ τους σ’ ένα μίνι πρωτάθλημα τριών αγωνιστικών.Το ίδιο θα συμβεί και με τις ομάδες που κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις,

Συγκεκριμένα στην πρώτη τετράδα τερμάτισαν οι Μηχανικοί, το ΚΤΕΛ, οι Ξυλοκόποι και η ομάδα Τζωνάκος.

Οι Μηχανικοί συγκέντρωσαν 21 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές και οι υπόλοιπες τρεις ομάδες από 13 βαθμούς. Ετσι οι Μηχανικοί θα μπουν στους αγώνες κατάταξης με 2 βαθμούς και οι υπόλοιπες τρεις ομάδες χωρίς βαθμό (αυτό προκύπτει από τη βαθμολογική διαφορά του πρώτου με τον τέταρτο της βαθμολογίας).

Από εκεί και πέρα, η ομάδα Daddy Cool με 7 βαθμούς κατέλαβε την 5η θέση, η Μπαρτσελιώμα και το 9ο Σύνταγμα πεζικού ισοβάθμησαν στην 6η θέση έχοντας από 5 βαθμούς, ενώ οι Λογιστές τερμάτισαν στην 8η θέση με 2 βαθμούς.

Στους αγώνες κατάταξης οι πρώτες τρεις ομάδες ξεκινούν με 1 βαθμό, ενώ οι Λογιστές με 0.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στους αγώνες κατάταξης έχει ως εξής:

Δευτέρα

9ο Σύνταγμα Πεζικού - Daddy Cool (7 μ.μ.)

ΚΤΕΛ – Τζωνάκος 9 μ.μ.

Τετάρτη

Μπαρτσελιώμα– Σύλλογος Λογιστών (9.15 μ.μ.)

Πέμπτη

Ξυλοκόποι – Μηχανικοί (9.15 μ.μ.)

* Ολα τα ματς θα διεξαχθούν στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης”.