Παρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2013 16:47

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Για το τρίποντο με Αρφαρά παρά τις απουσίες

Γράφτηκε από τον

Μπορεί ο Τσικλητήρας Πύλου να πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα στο ματς με τη Μεθώνη, όμως το δυσάρεστο είναι πως υπάρχουν αρκετές απουσίες για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα Αρφαρών.


Το σημαντικότερο είναι πως υπέστη κάταγμα στην ποδοκνημική ο Παναγιώτης Καλδής και θα χρειαστεί να μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων. Στο πόδι του 25χρονου επιθετικού τοποθετήθηκε νάρθηκας, τον οποίο θα κρατήσει δύο μήνες και ύστερα θα ξεκινήσει φυσικοθεραπείες. Κάτι που σημαίνει πως θα επιστρέψει το λιγότερο σε 3,5 μήνες, δηλαδή θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα το πρόβλημα παραμένει με τον Σωτηρόπουλο μιας και δεν έχει υποχωρήσει το αιμάτωμα κάτω από τη γάμπα που τον ταλαιπωρεί από το ματς με την Κυπαρισσία.
Ετσι ο έμπειρος επιθετικός που θα έκανε χθες μαγνητική, παραμένει νοκ άουτ όπως και ο Μάρης που έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου.
Αν προσθέσουμε και τον Κατσιγιάννη που είναι τιμωρημένος τότε μιλάμε για 4 απουσίες, ενώ ο Κουλόπουλος μπορεί να αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, όμως δεν τίθεται θέμα απουσίας του.
Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γεωργακλής αναφερόμενος στο ματς με τη Μεθώνη επισημαίνει πως η ομάδα του δεν ήταν καθόλου καλή στο πρώτο μέρος και κρατά πως έδειξε χαρακτήρα η ομάδα του και δεν έχασε αν και δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες της.
Στόχος του Τσικλητήρα στον αγώνα με τον Αστέρα Αρφαρών είναι η επιστροφή στις νίκες, με απώτερο σκοπό να φτάσει η ομάδα όσο το συντομότερο δυνατό τους βαθμούς που απαιτούνται για την εξασφάλιση της παραμονής.