Κυριακή, 10 Ιούνιος 2018 18:59

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ανανέωσαν Ζαχαρόπουλος και Λιόλιος

Γράφτηκε από τον

Ο σχεδιασμός του ρόστερ της "Μαύρης Θύελλας" ξεκίνησε με ανανεώσεις... 

Ετσι μετά την ανανέωση της παραμονής του Βασίλη Αθανασόπουλου την Παρασκευή, χθες Σάββατο πήρε σειρά ο Νίκος Λιόλιος και σήμερα ακολούθησε ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος.

Ο Λιόλιος που θα φορέσει την μελανόλευκη φανέλα για 4η σερί σεζόν, υπέγραψε για δυο χρόνια ενώ δήλωσε σχετικά στο fckalamata.gr. : “Αποτελεί ιδιαίτερα χαρά για μένα το γεγονός πως θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της οικογένειας της Μαύρης Θύελλας, ιδιαίτερα σε αυτή την χρονική περίοδο που η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη και με την σειρά μου να διαβεβαιώσω πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος που θα φορά την μελανόλευκη φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος για την συμφωνία και ευχαριστώ τον κ. Γιάννη Χριστόπουλο και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Αισθάνομαι περισσότερο έτοιμος από ποτέ και ταυτόχρονα αισιόδοξος για τη νέα απαιτητική σεζόν που έρχεται. Η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα και δημιουργούνται οι βάσεις για να φτάσει εκεί που πρέπει και της αξίζει να βρίσκεται”.