Παρασκευή, 15 Ιούνιος 2018 15:19

Απόψε η τελετή έναρξης στο τουρνουά των Φιλιατρών

Γράφτηκε από τον
Απόψε η τελετή έναρξης στο τουρνουά των Φιλιατρών

 

Δεκάδες ταλέντα θα βρεθούν αυτό το τριήμερο στα Φιλιατρά για το “2nd Filiatra summer cup” που διοργανώνει η ακαδημία της της Εράνης με την υποστήριξη του Δήμου Τριφυλίας και της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Η τελετή έναρξης θα γίνει απόψε στις 9 και από αύριο Σάββατο ξεκινά η δράση στα δύο γήπεδα των Φιλιατρών.

Συγκεκριμένα από τις 9 το πρωί του Σαββάτου έως τη μία το μεσημέρι θα γίνει η πρώτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων και από τις 4 έως τις 8 μ.μ. η δεύτερη αγωνιστική. Την Κυριακή από τις 9 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, θα διεξαχθούν οι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής και από τις 4 έως τις 7.μ.μ. οι αγώνες κατάταξης.

Ο μεγάλος τελικός θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. και στις 9 το βράδυ θα γίνουν οι απονομές και η τελετή λήξης στην πλατεία Καποδίστρια στα Φιλιατρά.

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω τουρνουά γίνεται για δεύτερη χρονιά, με τις συμμετοχές να είναι περισσότερες και την ΠΑΕ ΑΕΚ να δίνει μάλιστα το “παρών” με την U 11. Αναλυτικά οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι: Α.Π.Σ. Εράνη Φιλιατρών U12 και U14, Π.Α.Ε. ΑΕΚ U 11, Α.Ο. Αίαντας Καλαμάτας U12 και U14, Α.Ο. Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων U12, Α.Ο. Ομόνοια Καλαμάτας U12 και U 14, Π.Σ. Καλαμάτα U12, Α.Σ. Πανθουριακός U12 και U14, Απόλλωνας Καλαμάτας U 14 και Α.Σ. Πανιώνιος Μεγαλόπολης U12 και U 14.

Στο τουρνουά θα δοθεί στις ομάδες η ευκαιρία να αντιμετωπίσουν παίκτες που έχουν γεννηθεί το 2006 - 2007 (U12) και το 2004 – 2005 (U14). Αναμένεται να αγωνιστούν πάνω από 250 νέοι και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές.

Στόχος του τουρνουά είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς σε επίπεδο ποιότητας συμμετοχής και ανάπτυξης τόσο του αθλήματος όσο και νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.