Δευτέρα, 25 Ιούνιος 2018 13:32

Αντίδραση Αγγελου Γεωργόπουλου για τους πίνακες διαιτητών

Γράφτηκε από τον
Αντίδραση Αγγελου Γεωργόπουλου για τους πίνακες διαιτητών

Την αντίδραση του σχετικά με τους νέους πίνακες διαιτησίας των εθνικών κατηγοριών, όπου έμειναν εκτός ο Γιώργος Μπλάνας από τη Σούπερ Λιγκ, αλλά και άλλοι Μεσσήνιοι από τις πιο κάτω κατηγορίες, εξέφρασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, Αγγελος Γεωργόπουλος.

Αφού τονίζει την κατάφωρη αδικία για την διαγραφή των Μεσσήνιων διαιτητών και βοηθών από τους πίνακες εθνικών κατηγοριών, στο τέλος προτρέπει την ΚΕΔ/ΕΠΟ να ανακαλέσει αυτή την απόφαση της και να προχωρήσει στη σύνταξη νέων πινάκων, που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού, αλλά και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η τοποθέτηση του κ. Γεωργόπουλου είναι η ακόλουθη:

“Οι πίνακες διαιτησίας που ανακοινώθηκαν από την ομοσπονδία αδικούν κατάφωρα τους διαιτητές της Ενωσης μας και δημιουργούν το αίσθημα της αναξιοκρατίας.

Διαιτητές όπως ο Γιώργος Μπλάνας με τεράστια προσφορά στην Ελληνική διαιτησία, απεπέμφθη από τους πίνακες.

Διαιτητές μας που ήταν στον πίνακα Γ’ εθνικής και δικαιούταν προαγωγή, με μεγάλη προσφορά στο τοπικό, αλλά και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με ήθος και αξία, διεγράφησαν από τους πίνακες.

Το μήνυμα των αξιολογήσεων που περνάει στους διαιτητές δημιουργεί αντικίνητρο στο να εισέλθουν νέα άτομα στο χώρο, να εκπαιδευτούν και να ανεβάσουν το επίπεδο της διαιτησίας του τόπου μας όταν νιώθουν ότι κρίνονται όχι με την αξία τους, αλλά με άλλα δεδομένα.

Θα πρέπει η ομοσπονδία να ανακαλέσει τους πίνακες και να συντάξει νέους γιατί έτσι μόνο θα αναπτυχθεί το ερασιτεχνικό και κατ’ επέκταση το επαγγελματικό ποδόσφαιρο”.