Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2018 16:00

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Φορά ξανά τα γάντια ο Γιώργος Νιάρχος

Γράφτηκε από τον

 

Τα γάντια του θα φορέσει ξανά ο Γιώργος Νιάρχος που επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας, τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε ασχοληθεί με τη διαιτησία, με συμμετοχές σε αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων ως διαιτητής, αλλά και ο βοηθός διαιτητής. Φαίνεται όμως ότι ως ποδοσφαιριστής δεν είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του και έτσι αποφάσισε τη νέα αγωνιστική περίοδο να επιστρέψει στα γήπεδα και θα υπερασπιστεί την εστία του Πανιωνίου Καλαμάτας.

Το τελευταίο διάστημα οι επαφές των παραγόντων της “κυανέρυθρης” ομάδας μαζί του, είχαν προχωρήσει αρκετά και πείστηκε να επιστρέψει και να βοηθήσει τον Πανιώνιο να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 τοπική. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε την Τρίτη αργά το βράδυ, στην τελευταία συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης. Καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας έπαιξε και ο γενικός αρχηγός του Πανιωνίου Αλέκος Γαλέας με τον οποίο διατηρούν καλές σχέσεις.

Μάλιστα η συμφωνία για τη συνεργασία κλείστηκε στην καφετέρια (Λεΐκων και Μπουλούκου) που διατηρεί ο Γιώργος Νιάρχος μαζί με τον ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας Μιχάλη Ζαχαρόπουλο.

Η απόκτηση του Νιάρχου αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Πανιώνιο, καθώς πρόκειται για εξαιρετική κίνηση με παίκτη που θα βοηθήσει σημαντικά στο να υλοποιηθεί ο στόχος της ανόδου.

Από εκεί και πέρα οι παράγοντες σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Γκέγκα έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Αυτή την περίοδο έχουν αρχίσει τις συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό για να ξεκαθαρίσει ποιοι θα ανανεώσουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Στη συνέχεια και ανάλογα με τα κενά που θα υπάρξουν θα γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις για την κάλυψη τους. Βέβαια θα υπάρξει και ενίσχυση με 3-4 παίκτες ώστε η ομάδα να είναι δυνατή και ανταγωνιστική ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο.