Τρίτη, 03 Ιούλιος 2018 17:04

Γιόρτασαν και φέτος οι Παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

 

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού έκλεισαν με γιορτή και τραπέζι τη σεζόν.

Αν και οι αγώνες δεν τελείωσαν ακόμα για τους “πράσινους”, μιας και αύριο θα παίξουν φιλικό με την Εράνη ώστε να απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή στους Φιλιατρινούς, ενώ έχουν δεχτεί πρόσκληση για φιλικό παιχνίδι και από τους παλαίμαχους των Ισθμίων. Θυμίζουμε, ότι ο Μεσσηνιακός με 30 βαθμούς κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα παλαιμάχων που διοργάνωσε η ΕΠΣΜ, έχοντας 10 νίκες και 1 ήττα (από την Εράνη). Σημασία όμως είχε η συμμετοχή και γι’ αυτό άπαντες ήταν χαρούμενοι στην κυριακάτικη συγκέντρωση που έγινε στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου της ομάδας και διασκέδασαν με χορό και τραγούδι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη της διοίκησης του Μεσσηνιακού με επικεφαλής τον πρόεδρο Τάκη Στασινόπουλο.

Επίσης παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης με τον παράγοντα Ηλία Αλεξανδρόπουλο, καθώς επίσης οι χορηγοί αλλά και φίλοι του συλλόγου παλαιμάχων του Μεσσηνιακού.

Την εκδήλωση “έντυσε” μουσικά, ο γενικός γραμματέας των παλαιμάχων Δημήτρης Μπρεζεράκος, ενώ το μενού ήταν πλούσιο με κρεατικά, γουρνοπούλα και άφθονη μπύρα, κρασί και αναψυκτικά, ενώ δεν έλειψαν και τα πυροτεχνήματα.

Οι παίκτες του Μ.Γ.Σ. που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα παλαιμάχων είναι οι: Θεόδωρος Σακκάς, Γιώργος Πατρίκης, Βαγγέλης Κολοκάθης, Χρήστος Σολωμάκος, Πέτρος Καλαντζής, Θανάσης Φωτόπουλος, Παναγιώτης Ρακιντζής, Ηλίας Αναστασόπουλος, Παναγιώτης Κατσίποδας, Σταύρος Χριστόπουλος, Γαβριήλ Φυκούρας, Μιχάλης Γυφτοχρήστος, Τάσος Χαρίτος, Θεόδωρος Κουτσαντώνης, Θεόδωρος Μισέρος, Γιώργος Νινιός, Δημήτρης Πετρόγιαννης, Γιώργος Σταυρόπουλος, Νίκος Μουστάκας, Σταύρος Γεωργιόπουλος, Γιάννης Σακελλαρόπουλος, Ο Δημήτρης Αθανασόπουλος δεν συμμετείχε λόγω τραυματισμού, αλλά του χρόνου θα επανέλθει πιο δυνατός, όπως είπε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Πετρόγιαννης, που συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος ήταν πρώτος σκόρερ του Μεσσηνιακού με 10 γκολ, ο Παναγιώτης Ρακιντζής πέτυχε 8 γκολ, ο Βαγγέλης Κολοκάθης 4, οι Σταύρος Χριστόπουλος, Γαβριήλ Φυκούρας και Μιχάλης Γυφτοχρήστος από 2 γκολ, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Γιώργος Πατρίκης και Τάσος Χαρίτος.

Να σημειωθεί ότι στη προχθεσινή γιορτή κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή για τους παίκτες που έχουν φύγει από τη ζωή (Σίμο Ρεσβάνη, Γρηγόρη Παχτίτη, Νίκο Καλογερόπουλο, Στέλιο Μποσίνη, Παναγιώτη Πατσιλίβα, Ηλία Σπυρέα, Παναγιώτη Αθανασόπουλο, Χρήστο Πλάγο και Χρήστο Κεράνη).